≫ 

Otkriven identitet dečaka (13) koji je slao poruke o navodnim terorističkim napadima i bombama u školama

 ≫ 

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija ovog trinaestogodišnjaka pronašla i dokaze o slanju većeg broja pretnji

Komentari

  • lik

    28. mart 2024 | 06:02

    Zabrinjava koliko je mali nepismen!

  • Strasno

    27. mart 2024 | 22:29

    Ove najnovije generacije su čudo roditelji ih vise ne mogu ispratiti u svemu i u tehnologijama. Bake i deke bi to bolje jer bi im zabranili upotrebu.Neko ce reci da bi onda u toj zabrani izgubili trku sa vremenom u kome zive. Neko bi rekao da treba da im se ogranici upotreba ali kako i za to kratko vreme na racunaru mogu svasta. Ispada da treba da im roditelj stoji nad glavom dok je upotrebljavaju sto opet nije moguce jer oni tehnologije koriste i u skolama. Zakljucak je da roditelji moraju od detetove trece godine da krenu sa edukacijom i vaspitanjem dece koja se tice tehnologija samo sto to zahteva i znanje roditelja.Svima su mreze donele glavobolju i roditelji ovog klinca ce sad da odgovaraju a ni sami ne znaju kako je to i kada njihov klinac to radio.Celo obrazovanje i vaspitanje kasni za klincima koji pokazuju sve vise nadmoc nad roditeljima, nastavnicima, policijom, drustvom sto je pogubno.

    • 28. mart 2024 | 08:25

      Matematičar

      @Strasno

      A i mi kao društvo smo im dozvoli da rade svašta. Roditelj ne sme ovo, nastavnik ne sme ono... A oni sve to zloupotrebljavaju. Mislim da smo posle 3. maja otišli dođavola, jer su klinci koji imaju manje od 14 godina shvatili da im niko ništa ne može. Zakoni se moraju menjati, granica odgovornosti dece se mora spustiti jer je ovo opšta propast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA