≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U potrazi za malom Dankom silaze u jamu duboku 70 metara: Ovo su snimci potrage iz Lazarevog kanjona

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nastavlja se potraga za telom male Danke

  • 12

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju pretragu terena na teritoriji grada Bora u potrazi za telom dvogodišnje Danke Ilić za čije se teško ubistvo sumnjiče Srđan J. (50) i Dejan D. (50), obojica iz Bora.

Pripadnici Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina iz Bora Sektora za vanredne situacije, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Gorskom službom spasavanja pretražili su do sada pola trase od sedam kilometara Lazarevog kanjona, uz korišćenje spasilačke specijalne opreme, a u toku je i nastavak pretrage jame iznad kanjona, duboke 70 metara, piše u novom saopštenju MUP-a.

Dronom sa termovizijskim kamerama i mogućnošću za 3D mapiranje, pregledana je cela zona kanjona i tom prilikom ništa nije uočeno.

Osim ove lokacije, pripadnici MUP-a izvršili su pretragu korita Zlotske reke.

Opsežna pretraga terena u cilju pronalaska tela devojčice i utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je nastradala se nastavlja.

Podsetimo, ranije danas je stigla informacija da je preminuo D. D., brat osumnjičenog Dejana, a koji je priveden u petak zbog sumnje da je bratu pomogao da telo devojčice prebaci na nepoznatu lokaciju.

Njega su juče doveli do njegove porodične kuće i dvorišta, ali su sa njim obišli i druge lokacije koje je pominjao na saslušanju. Međutim, telo devojčice nije pronađeno.

Oko 16 časova u Tužilaštvo je doveden i Dejanov otac, koji je takođe priveden u petak.

Najnovije informacija o ovom slučaju pratite u našem posebnom BLOGU.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja Moravac

    7. april 2024 | 17:43

    Muče se i traže, spuštaju u Jame … Imaju počinioce - pritisni tu Gamad da kažu gde je telo i završi priču …

  • MIRKO DRAGIČEVIĆ

    7. april 2024 | 16:49

    Dio istrage treba usmjeriti u ispitivanje ucesnika u zločinu - da Li su tijelo dijeteta unistili spaljivanjem ,raskomadavanjem ili kao hrani domačim ili divljim zvijerima...

  • XY

    7. april 2024 | 17:41

    Problem je što zakon dozvoljava očiglednim monstrumima da se brane ćutanjem. Kako onda pronaći tako malo telo koje je možda... ne mogu ni da napišem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA