≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dankin otac o ubistvu ćerke: "To što Ivana i ja trpimo je strašno, zovu nas ljudi, vređaju, svaljuju krivicu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Smrtna kazna za njih je malo, oni treba da robijaju do kraja života", kaže Miloš Ilić o osumnjičenim za ubistvo Danke (2)

  • 27
Roditelj otac  Miloš, Banjsko polje, nestala Danka Ilić Foto: Privatna arhiva, Facebook/Ivana Ilić/Miloš Ilić

"Smrtna kazna za njih je malo, oni treba da robijaju do kraja života. To su monstrumi, ono sto proživljavamo sve vreme je neopisivo. To može da razume samo onaj ko je roditelj", kaže za "Telegraf.rs" Miloš Ilić, otac svirepo ubijene Danke.

On je zajedno sa suprugom Ivanom došao u Više javno tužilaštvo u Zaječaru kako bi svedočio. Nesrećni otac i majka bili su u suzama.

- Policija nam je više puta dolazila, uzimala razne Dankine stvari, nista ne znamo, ni za tu krv na putu, ni u kolima, ni ništa. Nama nije jasno zašto nisu zvali Hitnu pomoć, zasto nisu pomogli, nego su ovo uradili. To što Ivana i ja trpimo sve vreme je strašno, zovu nas razni ljudi, vređaju, svaljuju krivicu na nas. Ja sam morao da tražim da promenim broj, ne možemo više...Kada se sve završi mi cemo izaći u medije i sve ćemo reći- kaže za "Telegraf.rs" Miloš Ilić, otac ubijene devojčice Danke.

Danka Ilić je ubijena 26. marta ove godine u Banjskom Polju.

Za zločin kakav Srbija ne pamti osumnjičeni su Srđan Janković i Dejan Dragijević, radnici JKP "Vodovod" iz Bora.

Oni su, kako nezvanično saznajemo, prisustvovali svedočenju majke i oca devojčice Danke u tužulaštvu.

(Telegraf.rs)

Video: Rekonstrukcija kretanja Danke Ilić: Ovo su bili njeni poslednji koraci

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • teorija zavere

    17. april 2024 | 13:25

    Ne znam... Mnogo je stvari čudno u ovoj priči. Krv na putu se pominje kada su uhapšena ova dvojica. Kako nije pomenuta ranije. Zar nije logično da psi nađu tu krv? Zar nije logično da majka i otac vide tu krv, obzirom da je Danka udarena ispred imanja majčinih roditelja? Čudno je i što je brat osumnjičenog peminuo u toku noći u pritvoru. Čudno je što su osumnjičeni sami sebe optućili i za ono za šta ih nisu teretili, a sad nema tela? Šta ćemo sa onim što su mediji pisali da je majka brisala poruke i pozive, da je pretraživala granične prelaze i krivične kazne? Nigde ne videh demanti tih natpisa. A i ovo ekspresno oblačenje crnine i paljenje sveća... Bre, roditelji i kada vide telo svog deteta odbijaju da prihvate da je dete mrtvo, a ovi nisu ni videli telo, a već crnina i sveće zato što su dvojica rekli da su je ubili? Zar nije logično da se i dalje nadaju da je Danka živa?

  • Mata

    17. april 2024 | 13:02

    Zasto se ljute roditelji male Danke??? Pa majka je najveci krivac! Mediji su nas bombardovali svaki dan,naravno da ce ih osudjivati! Kako tvrde da je ubijena,kad nema dokaza?Malu Danku,jos nisu pronasli,a oni u crnini? Niz nelogicnosti ima,zato su nam takvi komentari?! 2 dana posle ,,ubistva,kad je selo puno policije,inspektora,dobrovoljaca..optuzeni je prebacuju na drugo mesto???? Kako su to uspeli? Citah kom nekih iz Bora,dete od 2god nije moglo da prodje kroz to siprazje? Dovesti decu,po kisi na zapusteno i neuslovno imanje? Ostaviti decu od 2 god i 3god bez nadzora,jer je majka otisla po vodu? Ako si isla po vodu,zasti decu nisi povela sa sobom? Da,komentari su takvi..jer ste vi dali prostora vasim ponasanjem.A ja se nadam,jos uvek da je mala ziva,tj.prodata.

  • Lord

    17. april 2024 | 13:07

    Neka mi Bog oprosti,ja roditeljima nista ne verujem!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA