Teme: Srpska Crnja

"Izdahnuo mi je na rukama": Ispovest majke devetomesečnog Larisa, koji je iznenada preminuo

Vapaj oca Željka čiji se sin izbo 19 puta nakon što mu je preminula beba od samo 9 meseci: "Izgubio sam unuče, a i Filip je u teškom stanju" (FOTO)

Tragedija u Srpskoj Crnji: Otac (19) saznao da mu je preminula beba, pa se od tuge 15 puta izbo nožem na vratima bolnice

Miroslav nam je poslao sliku čuda od 30 kg: Ima džinovsku lubenicu, a nije mu jasno kako ona i dalje raste (FOTO)

"Uvek je voleo da se penje, sada se zauvek popeo": 1.000 ljudi ispratilo na večni počinak srpskog Spajdermena (26)

Carinici su zaustavili kamion kod Srpske Crnje, vozač je samo rekao da mu je skinuta plomba, a onda su Albanci počeli da izlaze (FOTO)

Kamiondžija rekao da nema šta da prijavi, a onda su carinici upali i razrogačili oči kad su videli šta je sve natrpao u kamion (FOTO)

Kamiondžija je rekao da nema šta da prijavi, a carinik je hteo da proveri prikolicu. Kada je video 15.000 identičnih kutija, pozvao je pojačanje!

Da on nije rođen pre 185 godina u Banatu, ne bi bilo ni ovih vanvremenskih stihova

Crnogorac albanske nacionalnosti prošao kao Giga Moravac na carini

Na prelazu Srpska Crnja obustava saobraćaja za teretnjake

Kamiondžija je rekao da nema ništa da prijavi, a onda su carinici otkrili skriveni bunker i frapirali se! (FOTO) (VIDEO)

Vozač je rekao da nema ništa da prijavi. Carinik je zadigao ciradu radi rutinske kontrole i ISTOG ČASA uhapsio vozača! (FOTO)

Kamion je stao na carinu, kada je policajac rešio da proveri prikolicu: Jedan pogled bio je dovoljan da smesta uhapsi vozača!

NEZAPAMĆENA DRAMA U SRPSKOJ CRNJI: Kamiondžija rekao da nema ništa da prijavi na carini, a onda je počeo da se znoji! (FOTO)

PIJANI ĐILKOŠ ZGAZIO MI JE SESTRU MEZIMICU: Ispovest brata nastradale srpske atletičarke (FOTO)

PR tekst

MOŽDA SAM UDARIO PSETO: Skandalozna odbrana pijanog vozača koji je zgazio srpsku atletičarku