Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se sud o pritvoru braće Panić: Imaju pravo na žalbu!

A. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Protiv ovog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu u roku od tri dana od dana prijema rešenja

  • 2
Policija hapšenje lisice rotacija Foto-ilustracija: Shutterstock

Sudija je za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu danas doneo rešenje kojim su ostavljena na snazi rešenja Trećeg osnovnog suda u Beogradu od 23. februara ove godine kojima je prema okrivljenima M.P. i U.P. odredjen pritvor koji im se računa od danas, kada su lišeni slobode, i to iz zakonskih razloga propisanih odredbom člana 211 stav 1 tačka 1 i 3 Zakonika o krivičnom postupku, odnosno usled postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivična dela.

Pritvor prema okrivljenima na osnovu navedenog rešenja može trajati najduže 30 dana.

Okrivljenima M.P. i U.P. , izmedju ostalih, na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Trgovina ljudima u saizvršilaštvu iz člana 388 stav 1 u vezi sa članom 33 Krivičnog zakonika i krivičnog dela Posredovanje u vršenju prostitucije u saizvršilaštvu iz člana 184 stav 1 u vezi sa članom 33 Krivičnog zakonika.

Protiv ovog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu u roku od tri dana od dana prijema rešenja.

(Telegraf.rs)

Video: Nakon masovne tuče i ubadanja usledilo hapšenje u Novom Pazaru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA