• 1

Dejan i njegova baka mole za pomoć: Dečak je u bolnici, uplašen i loše. Srce mu je na desnoj strani

, Telegraf

Možete mi pomoći slanjem SMS poruke: Upišimo 262 i pošaljimo na 3030

  • 1
Dejan Radojčić

Foto: Budi Human

Dejan je rođen pre vremena, sa srcem na desnoj strani, jetrom na levoj i sa dve slezine. Ali, te anomalije samo su deo mnogo većeg zdravstvenog problema sa kojim se nosi. Na sve to, njegova majka je bolesna, pa se o njemu brine baka.

Situacija u kojoj se mališan našao je veoma teška i njemu, kao i njegovoj baki potrebna je pomoć za svaki novi dan.

Sa šest meseci dobija izliv krvi na mozgu gde primećuju i cistu. Sve to prati epilepsija i cerebralna paraliza. Lekari mu nisu davali velike šanse da preživi, ali ovaj hrabri lavić danas ima šest godina, ali je nažalost ostao na nivou deteta od dve godine.

- Na svakodnevne tretmane fizijatra, logopeda, defektologa, psihologa, vodi ga baka... Dejan toga nije svestan, zove je mama... Baka mu je i mama i tata i sve što ima... Njegova mama je na lečenju, daleko od njega i bez izgleda da će ikada moći da se stara o njemu... Baka je stara i sama bolesna, žive od 11.000 dinara mesečne penzije. Teško im je, preteško, ali bore se, ne predaju se... Ali sada je baka jako zabrinuta... Dejan se nalazi na dečjoj neurologiji u Beogradu zbog uvećanja cisti na mozgu, koje su pogoršale njegovo već teško stanje.

Sam je u bolnici, uplašen i nesvestan šta se dešava. Baka je svesna, ali nemoćna. Nemoćna i očajna. Novac im je neophodan, nemaju ni za osnovne potrebe, a Dejanove potrebe su mnogo veće od osnovnih...  Zato vas molim da pokažemo svoje ogromno srce još jednom, da pomognemo Dejanu! Koliko ko može, porukom, licitacijom, uplatom. Mi smo im jedina slamka spasa. Hajde da im pokažemo da nisu sami, da i njihov vapaj neko čuje - dodala je.

Pomozimo Dejanu

Slanjem SMS poruke: Upišimo 262 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human262 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-463500-71

Uplatom na devizni račun: 00-540-0001951.0
IBAN: RS35160005400001951058
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rada

    Ljudi.....udruzimo se i pomozimo.... Pomozimo ovom malom decaku, da pozivi! Boze koliko jada svuda oko nas!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima