Dušica je bila potpuno zdrava devojka, pre 9 meseci joj se život preokrenuo: Žive od socijalne pomoći

Jedna terapija za Dušicu košta oko 4.000 evra, a prima ih na 14 dana

Komentari

 • Nada

  Ovi sa skupim jahtama i voznim parkom,oni i nemaju saosecaj sa nekim kome se zivot gasi.Uskoči ponekad neka ljudska i sportska gromada i učini ponekom zivot lepsim .Svaka čast Noletu.On pomaze ceo svet...i nezahvalnike koji mu rade protiv karijere Na srecu,Gospod vidi sve...A sto se tiče narodnjaka...takodje da dobrostojećih... njihovom se dinaru nemojte nadati...Svaka čast Aci Pejović u.. I Jos ponekom.. Bila bi velika sreća,da nas lece NASE bolnice i nasi lekari.. Toliko je para ulozeno...kad obican smrtnik pogleda,stice se utisak da smo klinika Švarcvald ...a ono nemamo ko da nam leči ljude...ili ovi Nasi stvarno ne znaju...Čuj...vratili devojku kući.. Da molimo svi zajedno za SMS.Mozda je malo sramota...Mislim na NASE zdravstvo...

  3
  1

  Podelite komentar

  • @ Nada

   @Nada

   Ovde se traži pomoć a ne moralno političarenje ko i šta treba da radi sa svojim novcem,navikli ljudi da uvek nešto traže i kada treba i kada ne.

   3
   1

   Podelite komentar

 • Based

  Ima navodno socijalno koju nam drzava otima...

  2
  2

  Podelite komentar

 • Aca

  Sada bi trebale sve one zvezde o kojima svaki dan pišete koliko im koštaju torbe ,sandale ,gaćice i daju nenormalne pare za to ,da daju pare ovakvim ljudima kojima treba pomoć a ne da se mangupiraju sa razbacivanjem novca po meni u glupave stvari .

  12
  1

  Podelite komentar

  • B+

   @Aca

   Pokaži humanost iz tvog džepa i ne diraj tuđi,će te ujede zmija jer svako zna kako svoj novac da potroši,ispruži se i pokazi se.

   1
   2

   Podelite komentar

  • Tony

   @Aca

   Koliko koštaju tvoje gaće kada drugima zabranjuješ skupe jer trebaju nekoga da pomognu,jedi svoj hleb i ne diraj tuđi,bolje bimti bilo.

   1
   2

   Podelite komentar

 • PR-1

  Neka koristi zdravstvo Srbije kao i ostali pacijenti,mnogi bi u inostranstvo ali.... ?

  3
  3

  Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima