Vreme čitanja: oko 1 min.

Mlada majka Ana imala 5 operacija kičme, u Srbiji iscrpljene sve mogućnosti: Živi u bolu, "palo" joj stopalo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nedavno se pojavio bol i u desnoj nozi

  • 2
Ana Miletić humanitarno humano Foto: Pokreni Život

Ana Miletić rođena je 17. avgusta 1982. godine i majka je jedne devojčice. Imala je pet vrlo teških i bolnih operacija kičme. Jedna od njih je bila fiksacija i stabilizacija, koja se smatra jednom od pet najtežih i najbolnijih operacija. Zatim, tri epiduralize, prolaženjem katetera kroz trtičnu kost pored kičmenog kanala.

Posle sveg bola i nade da će bol vremenom prestati, bol se pojačao. Ovde u Srbiji je bila kod svih neurohirurga, ali su rekli da ovde više nemaju kapacitet za dalje lečenje, stoji u saopštenju Humanitarne fondacije "Pokreni život".

Trenutno ima jake bolove u predelu kičme, bolove u levoj nozi i palo stopalo, a nedavno se pojavio bol i u desnoj nozi.

Novčana sredstva su potrebna za operativni zahvat – reviziju dva nivoa kičmenog stuba u inostranstvu, putne troškove kao i smeštaj.

Ana Miletić humanitarno humano Foto: Pokreni Život

Slanjem SMS poruke 166 na 3800

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001714101-07

Uplatom na devizni račun: 160-6000001715008-02

IBAN: RS35160600000171500802

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom putem Paypala na linku: Paypal

Uplatom putem kartice na linku: E-donacija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Imam vise okostavanja

    1. jun 2023 | 16:15

    Od teska posla sad sam u penziju juce sam naprimer setao 10 km nekad 6 nekad tri plus sa biciklom obicno deset km, poslednje cetiri godine nisam bio kod ortopeda dosta koristim suncane dane I to mi dosta pomaze, Imam komsinicu ispod 60 god, je ona je imala sest operacija ne voli da izlazi napolje muz sprema rucak I veceru.

  • Момчило Милић

    5. jun 2023 | 15:51

    Ana..Potpuno identičan slučaj je bio samnom! Padalo stopalo, nesnosan bol zadnjom ložom do koljena a odatle u stopalo koje je padalo! Hodam i ako nije neko pored mene padnem! Na liječenje sam otišao u Risan, Boka Kotorska. Posle svih analiza, Dr. Simeunovic (sigurno je odavno u penziju i ne radi), me pozvao u kancelariju i doslovno rekao ovako "ti imaš uslov za operaciju jer ti pada stopalo. Ja ti ne preporučujem operaciju jer nećeš rešiti ništa. Posle nekog vremena opet će taj živac da se ukliješti između pršljenova i opet ćeš morati na operaciju i tako stalno od operacije do operacije. Ja ti preporučujem, kaže,daleko duži i sigurniji put da problem rešis. To može trajati godinu, dvije, zavisi koliko budeš uporan. Trebaš, kaže, još dok si ovde u bolnici, na fizikalnu terapiju da naučiš vježbe koje uvlače onaj živac koji se ukliještio ponovo na svoje mjesto, i problema nećeš imati. Dalje kaže, postepeno ćeš uvoditi vježbe za trbušne mišiće, mora taj dio oko stomaka da bude jak a ne trom". Maksimalno sam ga ispoštovao. I,još, za mene ključna stvar u ovoj terapiji! Moj drugar, profesor DIF-a, mi je pokazao vežbu u teretanu(samo jednu vežbu).To je vježba na LAT MAŠINI(izguglaj)! Preko koturače koja je gore, na spravi, vučeš teret rukama prema dole, gornji deo tela teži gore a dupe dole, i tako se uvlači živac a olakšenje je trenutno. Znači, ne dižeš težinu, to ne smeš, vučeš! Ana, ako pročitaš, milo bi mi bilo ako može ovo kao savet da ti posluži! Pođi do školovanog DIF-ovca.Poz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA