Mlada majka Ana imala 5 operacija kičme, u Srbiji iscrpljene sve mogućnosti: Živi u bolu, "palo" joj stopalo

Nedavno se pojavio bol i u desnoj nozi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Imam vise okostavanja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Момчило Милић

    05. jun 2023 | 15:51

    Ana..Potpuno identičan slučaj je bio samnom! Padalo stopalo, nesnosan bol zadnjom ložom do koljena a odatle u stopalo koje je padalo! Hodam i ako nije neko pored mene padnem! Na liječenje sam otišao u Risan, Boka Kotorska. Posle svih analiza, Dr. Simeunovic (sigurno je odavno u penziju i ne radi), me pozvao u kancelariju i doslovno rekao ovako "ti imaš uslov za operaciju jer ti pada stopalo. Ja ti ne preporučujem operaciju jer nećeš rešiti ništa. Posle nekog vremena opet će taj živac da se ukliješti između pršljenova i opet ćeš morati na operaciju i tako stalno od operacije do operacije. Ja ti preporučujem, kaže,daleko duži i sigurniji put da problem rešis. To može trajati godinu, dvije, zavisi koliko budeš uporan. Trebaš, kaže, još dok si ovde u bolnici, na fizikalnu terapiju da naučiš vježbe koje uvlače onaj živac koji se ukliještio ponovo na svoje mjesto, i problema nećeš imati. Dalje kaže, postepeno ćeš uvoditi vježbe za trbušne mišiće, mora taj dio oko stomaka da bude jak a ne trom". Maksimalno sam ga ispoštovao. I,još, za mene ključna stvar u ovoj terapiji! Moj drugar, profesor DIF-a, mi je pokazao vežbu u teretanu(samo jednu vežbu).To je vježba na LAT MAŠINI(izguglaj)! Preko koturače koja je gore, na spravi, vučeš teret rukama prema dole, gornji deo tela teži gore a dupe dole, i tako se uvlači živac a olakšenje je trenutno. Znači, ne dižeš težinu, to ne smeš, vučeš! Ana, ako pročitaš, milo bi mi bilo ako može ovo kao savet da ti posluži! Pođi do školovanog DIF-ovca.Poz

  • Imam vise okostavanja

    01. jun 2023 | 16:15

    Od teska posla sad sam u penziju juce sam naprimer setao 10 km nekad 6 nekad tri plus sa biciklom obicno deset km, poslednje cetiri godine nisam bio kod ortopeda dosta koristim suncane dane I to mi dosta pomaze, Imam komsinicu ispod 60 god, je ona je imala sest operacija ne voli da izlazi napolje muz sprema rucak I veceru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA