Brena ubeđena da je neko prokleo! (FOTO)

- Pošto su joj obe ruke u gipsu, a pritom je i operisana, oseća se nemoćno. Ruke su joj fiksirane, pa ne može ništa sama da uradi - navodi izvor blizak pevačici

  • 19

Nakon čitavog niza loših stvari koje su joj se dogodile u životu, od otmice sina Stefana, preko operacije tromba u levoj ruci i pogibije oca, do nesrećnog pada tokom odmora u Novom Vinodolskom kada je polomila obe ruke, pevačica Lepa Brena je u depresiji i stalno razmišlja da li je neko bacio kletvu na nju. 

- Mada važi za jaku osobu, Breni je ovaj pad bila kap u prepunoj čaši. Okupirale su je crne misli i stalno ponavlja da ju je neko prokleo. Pošto su joj obe ruke u gipsu, a pritom je i operisana, oseća se nemoćno. Ruke su joj fiksirane, pa ne može ništa sama da uradi. Nervozna je što drugi moraju da brinu o njoj jer je navikla da ona bude ta koja drži sve konce u svojim rukama - kaže za "Informer" izvor blizak pevačici.

Popularna pevačica je sve vreme pod injekcijama i lekovima protiv bolova, i kako navodi "Blic", kada prođe dejstvo medikamenata, Brena ima jake bolove, a budući da sama ne može ni do toaleta da ode, od nje se ne odvaja njen suprug Boba Živojinović koji je hrani i pomaže joj u svemu što zatreba.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • $

    28. jul 2014 | 14:06

    Meni su Boba i sin pobednici, cerekaju se, a Brena u gipsu

  • Ana

    28. jul 2014 | 14:49

    Bas bih volela da joj ispricam sta je sve mene snaslo u zivotu pa ne mislim da me je neko prokleo. Lupeta glupisti. Neka cuti i trpi. Sve je to privremeno. Sta je sa onima kod kojih su povrede ili bolest trajni

  • Hm

    28. jul 2014 | 13:46

    Daj bre Fahreta ne filozofiraj!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA