PAMELA OD CRNOJEVIĆA: Lažni crnogorski princ odlikovao prsatu glumicu! (FOTO)

Američka glumica dobila je titulu "Velika dama od Crne Gore" od italijanskog novinara Stefana Černetića, koji se godinama predstavlja kao princ Crne Gore i još nekoliko balkanskih država

  • 12

Glumica Pamela Anderson dobila je titulu "Velika dama od Crne Gore" i tim povodom je na svom Fejsbuk profilu napisala podužu zahvalnicu "njegovom veličanstvu". Iza svega, međutim, ne stoji pravi princ Nikola Petrović, već samoproglašeni, Stefan Černetić.

U pitanju je italijanski gastronomski novinar koji se godinama predstavlja kao princ Crne Gore i još nekoliko balkanskih država. Černetić se, kako navode "Vijesti", na VIP događajima u Italiji, Monaku i širom Evrope pojavljuje kao naslednik srednjovjekovne dinastije Crnojevića, priređuje gala večere i fotografiše se sa diplomatama i krunisanim glavama.

- Istinski sam počastvovana i ponizna u zahvalnosti za ovo priznanje crnogorske vladarske kuće, kao i milošću Vašeg veličanstva da mi dodeli prestižnu titulu Velike dame od Crne Gore, što je priznanje za moj aktivizam u zaštiti životinja, posebno morskog svijeta - napisala je, između ostalog, Pamela Anderson.

Predstavnici Fondacije princa Nikole Petrovića nisu hteli da komentarišu Černetićeve aktivnosti, dok su iz Vlade Crne Gore rekli da će narednih dana odgovoriti hoće li preduzeti nešto povodom njegovih “diplomatskih” poteza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA