PALE TEŠKE REČI: Nataša Bekvalac posvađala rukometaše! (FOTO)

Pogrdne poruke koje je Vlada Mandić uputio Ljubi Jovanoviću vezano za njegovu devojku uzrok su prekida prijateljstva dvojice rukometaša

  • 16

Seksepilna Nataša Bekvalac uzrok je svađe i prekida prijateljstva dvojice rukometaša - njenog dečka Ljube Jovanovića i Vlade Mandića.

Kako piše "Alo", Mandić je upoznao Jovanovića i pevačicu još dok se zabavljao sa njenom sestrom. Vlada i Kristina su raskinuli, dok su Ljuba i Nataša ostali u dobrim odnosima, a nedavno su počeli da se zabavljaju.

Problem je nastao kada se Mandić, navodno, obratio Jovanoviću rečima da je "pi**a jer dozvoljava Nataši da ga vrti oko malog prsta", i još mu "zasolio" rečima da se "zaljubio u najveću srpsku ku*vu koja ga je varala s kim je stigla".

Ove reči su stigle do pevačice koja je Ljubi postavila jasan ultimatum - ili Vlada, ili ja. Jovanović je, kako stoje stvari, stavio tačku na prijateljstvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mi-6

    19. novembar 2014 | 14:36

    Mandić ga ništa nije slagao sve što mu je rekao stoji,a kako je Nataša izveslala sve prethodnike tako će i Ljubu...zato mislim da je bilo pametnije da je očuvao prijateljstvo sa Mandićem.

  • Tara

    19. novembar 2014 | 12:56

    Svako ko ih poznaje, zna da se iza Ljubinog finog osmeha krije jedna lukavstina i los covek. Taj isti Vlada ga je hranio, oblacio, vodio, i dao krov nad glavom. A ovaj je to maksimalno koristio. Sad misli da je vezom sa Natasom mnogo postigao, pa se ohabrio da leci svoje komplekse i glumi frajera. Sve sto je Vlada rekao stoji, jer je jako dobro zna. A sad... Ko ne zeli da zna istinu, i to je ok. Sve u svemu, radi Natasa, dugo ces jos izdrzavati Jovanovica.

  • ginger

    19. novembar 2014 | 15:04

    ala su se otegli silikoni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA