≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola Rokvić stigao na sveto mesto posle 13 dana pešačenja: U ovom manastiru će dočekati Uskrs, oglasio se

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Velika radost je pristuna kod mene, mi se nalazimo u hramu Sv. Nikole", naveo je on

  • 4
Nikola Rokvić Printskrin: Instagram/nikolarokvic

Pevač Nikola Rokvić nakon što je rano jutros započeo 13. dan hodočašća do Egine, stigao je u popodnevnim satima do manastira u kojem će ostati i dočekati Uskrs sa porodicom.

Naime, on je stigao do Hrama Sv. Nikole, gde će sa porodicom večeras dočekati Vaskrs.

Tim povodom, Rokvić se oglasio sa svetog mesta i poručio:

- Pomaže Bog, dragi ljudi, stigao sam na današnju destinaciju. Velika radost je pristuna kod mene, mi se nalazimo u hramu Sv. Nikole. Naši dragi domaćini su mi rekli da je ovo mesto baš gde je Sv. Nikola vratio vid Stefanu Dečanskom. Ovde ćemo večeras, ako Bog da, dočekati Vaskrs, jako sam radostan. Hvala vam puno, ovaj put za dečiju radost - rekao je Nikola.

Podsetimo, Nikola se jutros oglasio i otkrio koliko novca je sakupljeno za 13 dana, od kako je započeo svoje hodočašće.

Danas, 4. maja, pored svih teških prepreka koje su ga snašle od jutros, zbog lošeg vremena, imao je i lepu vest - do sada je ukupno sakupljeno više od 14 miliona.

- Pomaže Bog dragi ljudi, nadam se da ste dobro! Danas specifičan dan... Dosta kiše, vode, blata, ali i ovakvim okolnostima ima radnosnih vesti. Došli smo do 14 miliona dinara, verujem da je ta cifra još veća, ali zbog praznika ne mogu da imam tačnu evidenciju. - rekao je on.

Inače, jedan od najlepših pravoslavnih praznika, Uskrs, koji se obležava 5. maja, Rokvić će provesti sa prodicom, suprugom Bojanom i decom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran Lb

    4. maj 2024 | 15:08

    Bravo Nikola! Lepa i dobra odluka za ovako nešto. Budi naš gost na slav i Sv.Nikole 21.maja u Caričinom Gradu,mestu rođenja Cara Justinijana Prvog,istog onog Cara koji je sagradio Svetu Sofiju u Konstantinopolju(Istanbulu). Ukoliko tada budeš na hodočašće,rado ćemo te dočekati i u povratku. KLUB 4X4 JUSTINIJANA PRIMA Lebane

  • SrbiSrbi

    4. maj 2024 | 15:19

    Vaskrs,Vaskrs!!!

  • Makarije

    5. maj 2024 | 21:34

    Као што каже Никола: Слави Васкр а не ускрс.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA