GLUMICA ZVERSKI UBIJENA! Krenula na božićnu zabavu, nestala, a 4 dana kasnije su je pronašli zadavljenu u njenom autu!

Trišu Lin Mekoli je ubio beskućnik koji je uleteo u njen automobil na parkingu supermarketa, i divljački je pretukao i na kraju zadavio

  • 0

Posle četiri dana velike potrage, telo američke glumice Triše Lin Mekoli (46) je pronađeno u Vašingtonu, u njenom automobilu, a policija je uhapsila Adrijana Dvejna Džonsona, koji je osumnjičen da je nesrećnu Trišu pretukao i na kraju zadavio.

DVE TRAGEDIJE U DVA DANA: Dan posle ćerke, umrla holivudska glumica Debi Rejnolds, majka princeze Leje

Triša Lin Mekoli, koja je najpoznatija po ulozi u komediji "Step Up", 24. decembra je krenula na božićnu zabavu, na kojoj se nikada nije pojavila, a njena porodica je alarmirala policiju nakon što je Triša narednog jutra, propustila planirani let za Jutu.

Usledila je masovna potraga, i nakon što je prolaznik primetio njen automobil i to prijavio policiji, brzom akcijom je uhapšen Adrijan Dvejn Džonson (29) koji je se vozikao glumičinim automobilom, dok je njeno telo bilo na zadnjem sedištu!

Na osnovu policijskog izveštaja može se zaključiti da je Džonson bio beskućnik i da ima dugu istoriju mentalnih bolesti. Pretpostavlja se da je ubica, na parkingu supermarketa, u koji je Triša svratila pre odlaska na zabavu, uleteo u njen auto, divljački je pretukao, i potom zadavio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA