Egipat zove Cecu u posetu!

Popularna pevačica dobila je pozivod egipatske vlade da poseti zemlju faraona, kako bi, po uzoru na holivudske zvezde, promovisala sve lepote ove zemlje

  • 2

Visoki konzul u Ministarstvu za turizam Vlade Egipta Ahmed Ismail uputio je poziv srpskoj muzičkoj zvezdi Ceci Ražnatović da sa porodicom dođe u posetu Egiptu. Vlada Egipta je u prethodnom periodu ugostila nekoliko svetskih zvezda, između ostalih i glumačke veličine iz Holivuda, a sve sa ciljem da promoviše turizam u ovoj afričkoj zemlji koji je zbog nedavne revolucije u stagnaciji.

- Tokom Sajma turizma u Beogradu dogovorili smo se da pozovemo na letovanje nekoliko evropskih zvezda među kojima je i Ceca. Gospođu Ražnatović pozivamo da sa porodicom poseti Egipat i sigurni smo da će poželeti ponovo da dođe -  kaže Ahmed Ismail, i dodaje:

- Protiv Egipta se vodi užasna kampanja, a mi smo spremni da obezbedimo maksimalnu sigurnost svim gostima i upravo zato želimo prvo da ugostimo najveće zvezde, koje će svima preneti svoje utiske i podeliti sa ljudima realnu sliku o Egiptu - izjavio je Ismail.

Folk diva kaže da će prihvatiti poziv kada za to bude imala vremena, s obzirom da pored novog albuma priprema i koncertni spektakl na Ušću.

Svakako sam polaskana pozivom i otići ću čim mi to obaveze dozvole - kratko je izjavila Ceca.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    11. april 2013 | 17:42

    Nek se ne vraca

  • hromi daba

    11. april 2013 | 16:08

    Ako ovaj članak vidi JK odmah će izmislit da su je zvali iz "Tunguzije" ?! Tamo žive PVC "buljonci" pa ih ona može popularisat ! Vauuuuuuuuuuuuuuu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA