Pamela Anderson trči maraton u Njujorku

Bivša glumica popularne serije "Čuvari plaže" će trčati na maratonu zajedno sa iskusnim atletičarima sa Haitija , koji će joj pomoći da savlada 42.195 kilometra dug put od starta do cilja

  • 5
Pamela Anderson Foto: Mario Testino/Vogue Brazil

Jedna od najpoznatijih plavuša na svetu Pamela Anderson će trčati na maratonu u Njujorku, a zarađen novac će dati u dobrotvorne svrhe.

Naime, Pamela Anderson (46), je odlučila da učestvuje u maratonu i zarađen novac donira fondaciji za žrtve potresa na Haitiju.

Bivša glumica popularne serije "Čuvari plaže" će trčati na maratonu zajedno sa iskusnim atletičarima sa Haitija , koji će joj pomoći da savlada 42.195 kilometra dug put od starta do cilja.

"Nikada nisam bila pred fizičkim izazovom kao što je ovaj, ali sam spremna da pokažem svoju posvećenost i istrajnost. Ne želim samo da se pojavim tamo i pošaljem poljubac u kameru, već i da uradim nešto. Nadam se da ću uspeti putem sponzora da skupim 500.000 dolara, što će svakako biti blagoslov za porodice na Haitiju" dodala je Pamela.

(Telegraf.rs / Izvor: B92 )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA