Seve poslednji put imala seks pre 28 meseci sa Milanom! (FOTO)

- Čitava njihova kasnija ljubavna priča je samo zamazivanje očiju javnosti. Realno, njih dvoje su bili zajedno jedva šest meseci i nikada nisu živeli zajedno - tvrdi izvor blizak nekadašnjem paru

  • 13

Bez obzira što su Severina i njen bivši partner Milan Popović dugo glumili da su zaljubljeni i presrećni zajedno, izgleda da se strast u njihovoj vezi ugasila mnogo pre nego što su raskinuli početkom avgusta, a kako navodi "Informer", hrvatska pevačica i srpski biznismen su, navodno, poslednji put vodili ljubav pre više od dve godine, i to kada su napravili bebu!

- To je bila njihova poslednja zajednička noć. Čitava njihova kasnija ljubavna priča je samo zamazivanje očiju javnosti, tačnije, Severinin pokušaj da od Milana zbog bebe izvuče što više para, a Milanov trud da sakrije istinu od javnosti kako mu ona ne bi pravila probleme. Realno, njih dvoje su bili zajedno jedva šest meseci i nikada nisu živeli zajedno. Ona je u Beograd dolazila samo kada je imala poslovne obaveze - navodi izvor blizak nekadašnjem paru, i dodaje:

- Severina je insistirala da se uda za Milana posle samo petnaestak dana veze. On je predlagao da žive godinu dana, a zatim se venčaju, ali je ona to protumačila kao ucenu. Od tada njen jedini cilj je bio da zatrudni.

Da podsetimo, Vučkovićeva je sina Aleksandra rodila 20. februara 2012.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA