MAJKA MARIJE ŠERIFOVIĆ: Drago mi je što je sve priznala, pustite je da živi svoj život!

- Sada svi treba da je ostave na miru i puste da se posveti muzici, niko nema pravo ni za šta da je napada - rekla je Verica Šerifović

  • 14

Pevačica i majka Marije Šerifović Verica Šerifović izjavila je posle premijere filma svoje ćerke da se oseća mnogo bolje pošto je Marija priznala detalje o svojoj seksualnosti o kojima se u javnosti do sada samo nagađalo, kao i druge potresne momente iz njihovog porodičnog života.

Mnogo mi je lakše posle ovoga što je moja ćerka javno priznala i pričala o svemu! Sada svi treba da je ostave na miru i puste da se bavi muzikom, niko nema pravo ni za šta da je napada - rekla je Verica u emisiji "Ekskluziv", i dodala da sada samo želi da proslavi uspeh svoje ćerke.

Da podsetimo, Marija je u autobiografskom filmu "Ispovest", koji je premijerno prikazan u Centru „Sava", javnosti priznala da ih je njen otac Rajko napustio, a pre toga  zlostavljao nju i njenu majku, što je uticalo na čak devet Veričinih pobačaja, zbog čega je morala da uzima muške hormone sve vreme tokom trudnoće! Uprkos ovom porodičnom nasilju, najveći šok u javnosti izazvalo je pevačicino priznanje da je lezbijka.

Emisiju u kojoj Verica Šerifović komentarišiše film svoje ćerke možete da pogledate OVDE.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA