Pogledajte novi spot DJ Lady Gi! (VIDEO)

"Moguće je u isto vreme biti vaspitačica i di-džej, jer je ljubav zajednički element oba zanimanja", kaže talentovana muzičarka iz Splita

  • 4

Ivana Grubišić iz Splita objavila je spot za numeru "Bounce". Ova talentovana muzičarka pre podne radi kao vaspitačica, a uveče nastupa kao di-džej. Takođe, bavi se producentskim poslom, piše pesme i studira pedagogiju. Na ovaj način pokazuje kako se spaja i ono što se čini nespojivo:

- Najveća sličnost između ova dva posla je ljubav. Pored toga, veže ih i kreativnost i posvećenost. Kada sam sa decom, najvažniji je odnos sa njima, dok me muzika podiže i inspiriše. Kad puštam muziku, sama je biram, određujem ritam, volim tu energiju. Potrebno je mnogo snage da bi se puštala muzika celu noć, često putujem, malo spavam, ali to mi nije teško jer volim oba posla - kaže DJ Lady Gi.

Ivana je navela da ima podršku roditelja dece o kojoj vodi računa u vrtiću i često je pozivaju da pušta muziku i na njihovim privatnim zabavama i humanitarnim manifestacijama.

Neki roditelji su dovodili decu na promociju moje pesme "Bounce". Deca obožavaju moj posao di-džeja jer vodim plesnu školu i inspirišu me u svemu što radim. Sama sam se bavila modernim i džez plesom kao mala, a kada sam prestala sa tim, počela sam da radim kao di-džej, pošto obožavam haus muziku - priča ova Splićanka.

Umetničko ime DJ Lady Gi nastalo je spajanjem početnih slova njenog prezimena i imena. Ova muzičarka ima brojne planove za budućnost, u svim sferama kojima se bavi:

Upravo završavam svoju drugu pesmu, a planiram i promociju spota. Za to vreme ću nastupati na zabavama, iako se nadam da ću uspeti da napravim i ceo album. Pored toga, pripremam humanitarne nastupe sa svojom plesnom školom "Morske zvezdice" i očekujem da ću diplomirati na Pedagoškom fakultetu - završava Ivana.

Pogledajte spot za pesmu "Bounce":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA