Britanski pevač osuđen zbog silovanja beba na 35 godina zatvora!

Sudija je Ijana Votkinsa, pevača grupe "Lostprophets", nazvao najopasnijim seksualnim predatorom koji nije pokazao ni trunčicu kajanja zbog užasnih stvari koje je činio

  • 5

Ijan Votkins (36), pevač velškog benda "Lostprophets", osuđen je juče na 35 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja dece, uključujući tu, između ostalog i pokušaj silovanja jednogodišnje bebe!

Zajedno sa Votkinsom, na 14 i 17 godina zatvora su osuđene i dve žene, veliki fanovi sastava "Lostprophets", koje su svoju decu podvodile pevaču, koji ih je zlostavljao uz njihovo odobrenje.

Monstrum, kako je rokera prozvala ostrvska štampa, priznao je krivicu po 13 tačaka optužnice, ali, to je izgleda samo deo užasavajućih stvari koje je Ijan uradio, budući da je policija tek počela istragu kojom treba da se utvrdi koliko žrtava Votkinsovog iživljavanja ima van Britanije.

Zato i ne čudi što je sudija Džon Rojs u obrazloženju presude naveo da je Votkins najopasnija vrsta seksualnog predatora koji ne pokazuje ni trunčicu kajanja, kao i da stvari koje je on radio izazivaju šok i gađenje kod svakog normalnog čoveka.

Po britanskom zakonu, Votkins nakon dve trećine odslužene kazne, stiče uslov za eventualno puštanje na uslovnu slobodu.

(Telegraf.rs/ BBC.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Angie

    19. decembar 2013 | 13:23

    Zene koje su podvodile svoju decu???!!Da ih neko seksualno zloostavlja?!Boze ajd molim te udari i nek nas nestane vise! Ovaj svet vise nije normalan a za koju godinu bice i gore

  • M

    19. decembar 2013 | 13:30

    Boze sacuvaj. Kakva crna kazna zatvora, obesiti ga treba!

  • Angie

    19. decembar 2013 | 15:54

    Koji psihopata dislajkuje mora da je i sam pedofilcinaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA