≫ 

Skoplje postalo centar prostitucije zbog Superkupa Evrope: Bludilišta više nema, ali su nam objasnile kako se spremaju za meč Mančestera i Reala (FOTO)

Očekuje se da prekosutra najstariji zanat dostigne svoj vrhunac

  • 13
Foto: D.Joksic

Za meč Real Madrida i Mančester junajteda, koji će se u utorak, 8. avgusta održati u Skoplju u okviru Uefa Superkupa Evrope između Mančester junajteda i Real Madrida, nisu zainteresovani samo ljubitelji fudbala već i "lepotice noći", koje su se već u velikom broju sjatile u makedonsku prestonicu.

Ispovest Žike iz carstva bordela: Ovo je doživljaj za koji ste mislili da je dostupan samo milijarderima i šeicima

Dva dana seksa za 150 evra, ne možeš ni da zamisliš šta ćeš doživeti: Tajne koje kriju oglasi za upoznavanje u BiH!

Skoplje je između dva rata bio najpoznatiji grad na Balkanu po broju javnih kuća. "Bludilišta“, kako su ih tada zvali, danas više nema, ali prostiticija i dalje cveta. Očekuje se da svoj vrhunac dostigne, upravo, prekosutra.

Deo seksualnih radnica iz regiona već su smestile u Skoplju, a osim domaćih, iz Makedonije, najbrojnije su prositutke iz Bugarske, Srbije i Kosova.

Sve one računaju na dobru zaradu, pa su zbog brojnih fudbalskih fanova iz celog sveta znatno podigle i cene svojih seksualnih usluga. Očekuju da će najviše novca staviti u brushaltere od navijača iz Engleske, koji su poznati kao ljubitelji noćnog života, alkohola i lakih žena.

Foto: D.Joksic

Među tom armijom radnica sigurno će biti i mlada dama iz Skoplja, koja je sredinom januara ove godine otvorila dušu za Telegraf. Ona nam je tada priznala da je ovim poslom počela da se bavi samo zbog novca, i da je na to niko nije prisilio.

- Moji klijenti su iz svih društenih i socijalnih slojeva. U ovom poslu se klijenti ne biraju, ako imaju novca i mogu da plate, dobrodošli su - rekla nam je ova “lepotica noći”.

Klijente nalazi peko oglasa i po preporuci, a cene njenih usluga su raznolike.

Foto: D.Joksic

- Cena moje usluge je od 50 evra pa naviše za običan seks. Fetiši su skuplji. Do sada nisam naletela na sadiste ili mazohiste. Bilo je klijenata koji su hteli da ih malo “potkačim” po guzi, ali ništa strašno. Mene baš briga, on za to plaća - kaže ona.

Sa klijentima se sreće u hotelskim sobama, motelima, pansionima, stanovima kod klijenta, ali i na drugim mestima gde se dogovore. S obzirom na njenu mladost i lepotu, ona je u situaciji da bira svoje klijente.

Foto: D.Joksic

- Pitate da li sam elitna prostitutka i da li sam bila sa političarima, biznismenima, uglednim i dobrostojećim ljudima? E, to ne želim da otkrivam - jasna je ona.

Foto: D.Joksic

Rekla nam je da će se ovim poslom baviti sve dok bude mogla, jer se “od toga može veoma lepo živeti”.

Foto: D.Joksic

I ona će, bez sumnje, iskoristiti Uefa Superkup, koji se održava u Skoplju, da pojača svoj kućni budžet, jer će i cene njenih seksualnih usluga u ovom slučaju biti od 70, pa do više stotina evra. I to samo za jednu noć.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA