UHAPŠEN CRNOGORSKI ESKOBAR: Uhvatili Vasa Ulića, vođu jednog od najvećih svetskih narko kartela

Australijski mediji tada su tvrdili da su baze te svetske kriminalne grupe, koja se bavi i švercom oružja i pranja novca, u Crnoj Gori, Španiji i Holandiji

  • 0

Podgoričanin Vaso Ulić (57) uhapšen je nešto posle 14 sati, zbog sumnje da je umešan u međunarodni šverc droge, saznaju "Vijesti" iz vrha crnogorske policije.

EVO ME U PODGORICU, KAKVA DROGA! Oglasio se Crnogorac koji je optužen da je novi PABLO ESKOBAR!

Inspektori Odseka za borbu protiv droge i krijumčarenja su stavili isice na ruke Uliću.

Ulića su australijski mediji pre dve godine označavali kao vođu jednog od najvećih svetskih narko-kartela, tvrdeći da se taj kartel bavi švercom tona heroina, kokaina, metamfetamina i kanabisa.

Australijski mediji tada su tvrdili da su baze te svetske kriminalne grupe, koja se bavi i švercom oružja i pranja novca, u Crnoj Gori, Španiji i Holandiji.

Ulić je tada za "Vijesti" kazao da "živi slobodno" i da bi "voleo da vidi dokaze australijske policije". Njega su australijski mediji nazivali novim Pablom Eskobarom.

Da podsetimo, Ulić je 2015. godine zapretio tužbom protiv glavnog autora teksta Čarlsa Miranda iz "Njuz korpa":

"Moraće da dokaže i pokaže ta poverljiva dokumenta o kojima, evo, bruji pola sveta, kao i navodne procene australijske savezne policije kako tobože moja krimi grupa funkcioniše. Voleo bih da znam gde je "pala" ta droga i ko je sve umešan u taj posao. Pitanje je da li bih uopšte bio živ. Godinama sam u Podgorici, tako da ne bi bio problem crnogorskoj policiji da reaguje, ali ni Evropolu, pa ni pripadnicima BIA".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salee

    30. avgust 2017 | 07:23

    Pustit če ga to je veliki prijatelj Mila Đukanovića.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA