Polio suprugu benzinom i zapalio je pred detetom: Monstruozan zločin potresao Makedoniju

Pritisnut dokazima, A. I. je priznao stravičan zločin

  • 2

Posle velikog požara, koji je početkom avgusta zahvatio atar skopskog sela Ljuboten, gde je bilo pronađeno ugljenisano telo nepoznate žene, policija je pre tri dana pronašla i uhapsila piromana, a kako se ispostavilo i svirepog ubicu žene.

Kakav je to monstrum od oca? Zapalio dete jer je "njegovo i može da radi s njim šta hoće"! (FOTO)

Lisice su škljocnule na rukama A. I. (35) iz Skoplja, koji je 3. avgusta, benzinom polio svoju bivšu suprugu R. I. (35), takođe iz Skoplja i zapalio je pred detetom. Policija je protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog ubistva.

Zločinac je po svemu sudeći planirao način kako da oduzme život svojoj bivšoj suprizi. U to vreme, u Makedoniji su besneli šumski požari, a to je verovatno dalo ideju ubici kako da nakon zločina zataška tragove.

On se, kako je saopštila policija, 3. avgusta oko 20.30 časova sreo sa svojom bivšom suprugom R. I. Oni su kratko razgovarali, a zatim se razišli. Nakon toga, A. I. je otišao na obližnju benzinsku pumpu gde je kupio benzin, koji je natočio u plastičnu flašu.

Ubrzo potom, bivši supružnici su se ponovo sreli u Ulici Cvetan Dimov. Njegova nekadašnja supruga R. I. ga je čekala sa detetom, a kada je A. I. došao, zajedno su sa taksi vozilom otišli u skopsko selo Ljuboten, prema kući F. S. (37) iz Skoplja.

Foto: Tanjug/AP/PA

Pošto nisu mogli da nađu njegovu kuću, zatražili su pomoć seljana Ljubotena. U pomoć im je priskočio M. K. (22) i odveo ih do kuće F. S. Kada je došao do vrata, ubica je video da u kući nema nikoga, ali se pretvarao da mobilnim telefonom razgovara sa F. S. Mladiću koji ih je doveo do kuće je rekao da će vlasnik F. S. ubrzo stići.

UMRLA U NAJTEŽIM MUKAMA

Nedugo potom, M. K. je telefonom pozvao F. S. Mladiću je odmah postalo jasno da F. S. nije razgovarao sa A. I. Pošto mu je to bilo sumnjivo, mladić se ponovo vratio do kuće F. S. i tu je ugledao bivše supružnike kako razgovaraju oko vatre. Kada je A. I. video mladića, počeo je da viče na njega, nakon čega je ovaj otišao.

Kada je bio siguran da u blizini nema nikoga, A. I. je uzeo flašu sa benzinom, polio bivšu suprugu i pred detetom je zapalio. Žena je na licu mesta umrla u najtežim mukama, a ubica je zgrabio dete i pobegao. Usput je zaustavio jedno vozilo koje ih je odvezlo do skopskog naselja Čair.

PRITISNUT DOKAZIMA

U međuvremenu, seljaci Ljubotena su primetili požar, koji je već bio zahvatio i deo obližnje njive. Kada su počeli da gase vatru, videli su ugljenisani ljudski leš i odmah obavestili policiju. Nakon uviđaja, telo je dato na obdukciju, a policija se dala u potragu za zločincem.

Pre tri dana su ga pronašli pripadnici specijalne policijske jedinice Alfa i lišili slobode. Pritisnut dokazima, A. I. je priznao monstruozni zločin.

Daljinac

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA