Muškarac krenuo u lov, a onda je osetio oštar bol duž cele desne strane tela. Upucan je jer su mislili da je divlja životinja

Pretpostavlja se da je metke ispalio neki od drugih lovaca misleći valjda da se u daljini kreće divlja životinja

  • 5

Mladić iz Skoplja, V. S. (33) nije ni pretpostavljao da će mu se desiti nešto najgore u životu, kada je krenuo u lov. On je bio blizu mesta Zajčev Rid iznad makedonske prestonice, a nešto kasnije je završio u Urgentom centru bolnice "8. septemvri" u Skoplju.

Gvozdenim šipkama, motkama i sekirom krvnički pretučen Elvis Bajram: Još jedan napad na gradonačelnika u Makedoniji (FOTO)

Kako su saopštili iz policije, dok se V. S. kretao ka mestu zvanom Bardovačko brdo, u daljini je čuo hice iz vatrenog oružja. Odmah potom je osetio i oštar bol na desnoj strani lica, u desnom kolenu i ruci, nakon čega je završio u bolnici gde je operisan.

Ko je i zašto pucao na njega, ispituje policija, mada se pretpostavlja da je metke ispalio neki od drugih lovaca misleći valjda da se u daljini kreće divlja životinja, a ne mladić.

Daljinac

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    13. oktobar 2017 | 22:40

    Ako da svakog lovca strefi po jedan u glavu.

  • Djuro

    13. oktobar 2017 | 23:01

    Prvo to nisu lovci , pucaju dok nisu sigurni sta je , dok ne vide divljac , dal je muzjak ili zenka , lovostaj ili ne !!! To su krivolovci

  • Cika Velja

    13. oktobar 2017 | 23:03

    Kazu da ako nekog mrzis,pozovi ga u lov!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA