Todorić po izlasku iz suda: Nisu mi dali narukvicu, nikad nemam narukvicu, ni sat ne nosim. Drago mi je što vas vidim, idem kući!

- Ovo danas je mala pobeda, ali mislim velika - rekao je Todorić

  • 1

Ivica Todorić, koji je danas uhapšen, kratko je odgovarao na pitanja novinara po izlasku sa suda u Londonu, piše vecernji.hr.

Todorić pušten da se brani sa slobode, uz kauciju od 100.000 funti i nanogicu

– Drago mi je da vas vidim! Ovo danas je mala pobeda, ali mislim velika. Nisam imao priliku mnogo da pričam na sudu. Uskoro ćete me mnogo više čuti. Od sada ću se oglašavati. Puno televizija me zove, nudi. Dogovoriću se. U Hrvatskoj imamo još puno da napravimo. Znate da sam toliko puno za Merkator uradio i to smo spojili s jednim perfektnim biznisom u Srbiji. Više nigde nisu negativni. Dođite jedanput da razgovaramo. Hvala vam svima što ste ovde došli, ja ću vas još puno iznenaditi. Nisu mi dali narukvicu, nikad nemam narukvicu, ni sat ne nosim – poručio je Todorić.

Na pitanje da li ima poruku za potpredsednicu Vlade Hrvatske Martinu Dalić, Todorić je odgovorio:

- Nemam ja poruku za nju!

BBC ga je danas prozvao najtraženijim biznis beguncem u Velikoj Britaniji.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Пацифиста

    7. novembar 2017 | 20:49

    Сав шљам источне Европе је добро дошао у Британији. Тајкуни из РФ а и из држава насталих распадом СФРЈ су еадо виђени гости на западу.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA