≫ 

Prišao je Martinu i sručio mu ceo šaržer metaka u glavu zbog osvete?! Policija otkrila ko je ubica mladog makedonskog fudbalera (FOTO)

- Nemam reči. Vucibatine mi ubiše dete...- kratko je na Fejsbuku napisao Martinov otac, Branislav Janušev, nakon sahrane sina

  • 2

Dve nedelje nakon neviđenog zločina koji je potresao Makedoniju, policija je konačno otkrila i saopštila identitet ubice mladog makedonskog fudbalera Martina Januševa, koji je igrao za FK „Lokomotiva“. Na njega je 3. novembra pucao F.S. Protiv zločinca, koji se nalazi u bekstvu, raspisana je poternica, a protiv njega je podneta i krivična prijava zbog ubistva.

Sahranjen mladi fudbaler iz Skoplja, sumnja se da se ubica krije u Srbiji (FOTO)

U MUP ističu da imaju indicije gde se ubica F.S. nalazi i da rade na njegovom privođenju, a ministar policije Oliver Spasovski je rekao da se ne radi o naručenom ubistvu.

Svirepi zločin se dogdio oko 18 časova, ispred ulaza zgrade u kojoj je Martin stanovao sa roditeljima, blizu kafića „Red kafe“, u ulici Vladimir Komarov u skopskom naselju aerodrom. Ubica mu je iz neposredne blizine u glavu i vrat sručio gotovo ceo šaržer metaka iz pištolja. Janušev je bio pogođen sa pet metaka, i na mestu je ostao mrtav.

Očevici su izjavili da je ubica, koji je na sebi imao sivi duks, nakon zločina bacio pištolj u travu i pobegao u pravcu skopskog Sajma.

- Nemam reči. Vucibatine mi ubiše dete...- kratko je na Fejsbuku napisao Martinov otac, Branislav Janušev, nakon sahrane sina.

Printskrin: Youtube/TV Sitel

Motivi svirepog ubistva fudbalera, koji je likvidiran u klasičnoj „sačekuši“, još nisu poznati, tako da se ne zna ni da li je sa njegovim ubistvom neko hteo da se osveti ili pošalje poruku njegovom ocu, penzionisanom policijskom komandiru, ili bratu, pripadniku specijalne policijske jedinice „Alfa“.

Printskrin: Youtube/TV Sitel

Na socijalnim mrežama se komentariše da je zločin počinjen zbog nerasčišćenih odnosa zbog određenih prljavih biznisa.

Foto: Facebook/sdsmaracinovo

Oni koji su poznavali Martina, skopskoj televiziji Telma su izjavili da je pre ubistva mladić bio veoma uznemiren zbog pretećih poruka koje je dobijao na telefon. Njegovi rođaci su se prisetili da se tog kobnog dana, u petak 3. novembra, Martin video sa osobama povezanim sa ubistvom u kafiću pored zgrade u kojoj je stanovao.

Kada se ubica F.S. nađe iza rešetaka, biće poznati pravi motivi zločina mladog fudbalera, a biće rasčišćena i dilema da li je ubica, kako se nagađa, imao pomagača.

Foto: sportm.mk

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA