• 10

MAJKA MONSTRUM: Terala ćerku (13) na seks sa dedom, pa i sama bludničila s njim dok je devojčica sve to gledala

Krivične prijave dobili su i „mušterija“ B.B. (60) i majka A.K. (37)

  • 10

U Debru, gradiću na zapadu Makedonije, majka A.K. (37) je podvodila starijim osobama svoju maloletnu ćerku i prisiljavala je da sa njima ima seksualne odnose.

Zaev SPUSTIO Haradinaja usred Prištine: Ne treba zaboraviti da je Srbija naš sused (FOTO)

Ne zna se koliko je dugo trajala agonija devojčice i sa koliko ljudi ju je majka terala da spava.

Policijska stanica u Debru podnela je prijavu protiv majke monstruma A.K. za dva krivična dela – „zadovoljavanje polnih strasti pred drugim“ i za zapuštanje i maltretiranje deteta.

Krivičnu prijavu je zaradio i „mušterija“ devojčice, B.B. (60) zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo „polni napad na dete koje nije napunilo 14 godina“.

Foto - Ilustracija: Pixabay, Profimedia

Prema saopštenju policije, B.B. je u nekoliko navrata seksualno, pipkanjem, zloupotrebljavao maloletnu ćerku A.K. iz Debra, a ona je potom prisiljavala ćerku da ima i seksualne odnose sa njim. Monstruoznoj majci to nije bilo dovoljno, pa je i sama, u prisustvu svoje ćerke imala seksualne odnose.

- Ona je na zahtev B.B. prisiljavala svoju ćerku na polne radnje sa njim, ali je i sama vršila polne radnje u prisustvu svoje maloletne ćerke. Maloletnica je o tome obavestila svoga oca i zatražila pomoć od njega. Sa devojčicom je bio izvršen razgovor u prisustvu stručnih lica iz Međuopštinskog centra za socijalni rad u Debru. Pri tom je bila doneta odluka da se A.K. odstrani iz porodice i da se preduzmu dopunske mere zbog zaštite maloletne devojčice, kažu u MUP.

Daljinac

(D.J.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    To nije majka-to je monstrum!Cisto,iskonsko zlo..Najstrozije kazniti!

  • Јасмина

    Луда мајка

  • Kristina

    Ako je polni napad na dete koje nije napunilo 14 godina krivicno delo, sta je onda polni napad na DETE koje ima 14 godina?! Kakav je to zakon???

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima