≫ 

Venerin vapaj nema ko da čuje: Devojci izgoreo stan, majka se ugušila, a ona sa jednogodišnjom ćerkicom nema gde (VIDEO)

Ona je samohrana majka, ne radi, niti ima para da renovira svoj dom

  • 2

Umesto Božićnog veselja, 7. januar ove godine je bio pakleni dan za mladu Veneru Anđelković i njenu jednogodišnju ćerkicu Ninu iz Skoplja. Tog dana je planuo stan u kome su živeli u skopskom naselju Đorče Petrov.

Odneli im brojilo, a računi i dalje stižu: Samohranu majku sa troje dece čeka život na ulici

Printskrin: TV kanal5

Plameni jezici su uništili svo pokućstvo i u smrt odneli Venerinu majku. U stanu su ostale samo njene uspomene i težak miris paljevine. Od tada se Venera i njena ćerkica Nina potucaju od nemila do nedraga. Stigla je do Kumanova, ali ne zna gde će dalje.

Ona je samohrana majka, ne radi, niti ima para da renovira svoj dom. Zatražila je pomoć od opštine Đorče Petrov na čijoj se teritoriji nalazi njen stan, ali je dobila obeshrabrujući odgovor.

Printskrin: TV kanal5

Rekli su joj da će, kada završe sastanci razmotriti i njen problem, ali se ništa nije desilo. Izgubivši veru u institucije sistema, više se nikome od zvaničnika nije

javljala. U nemoći da bilo šta sama uradi, vapajom za pomoć obratila se skopskoj televiziji Kanal 5.

- Nama ne treba puno toga, samo da imamo gde da legnemo, na čemu da jedemo. Treba nam pomoć za smeštaj. Kod sestre više ne možemo jer i ona ima decu. Sada smo kod rođaka u Kumanovu - izjavila je Venera Anđelković za televiziju Kanal 5, čiji su se reporteri lično uverili u kakvom se stanju danas nalazi njen stan.

Printskrin: TV kanal5

- Vidite i sami da se tu više ne može živeti. Sa malim detetom sam, nema više gde da idem. Bilo kakva pomoć bi nam dobrodošla - tihim glasom je zamolila Venera.

Pogledajte video:

Daljinac

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama

    14. februar 2018 | 15:17

    To treba opstinu i mesnu zajednicu kao i drzavu da bude sramota sto niko nepomaze.ali nesekiraj se mila sada ce izbori ,,pacemo svi imati ,,bruka i sramota netrazivam vilu ns dedinju vec jednu sobu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA