Šetnja pored reke pretvorila se u pakao: Udavila se devojka iz Prištine u Skoplju

Uviđaj je izvršila ekipa SUP Skoplje i javni tužilac

  • 0

U skopskom naselju Saraj juče je nastradala devojka M.C. (31) iz Prištine dok je šetala pored reke Treske.

Nesreća se dogodila juče oko 17 časova. Jedan građanin je policiji prijavio da se u vodi reke Treske u Saraju, blizu ugostiteljskog objekta, davi ženska osoba i doziva u pomoć.

Pre nego što je stigla policija i ekipa Hitne pomoći, građani su iz brzaka reke uspeli da izvuku devojku, koja je tada još uvek davala znake života. Na žalost, kada je stigla Hitna pomoć, lekar je samo mogao da konstatuje smrt.

Rizikovala je svoj život da spasi devojčicu (5) iz nabujalog Vardara: Uskočila je u hladnu vodu i u poslednji čas izvukla dete (VIDEO)

- Ženska osoba je identifikovana i utvrđeno je da se radi o M.C. (31) iz Prištine, Kosovo, koja je bila u gostima kod sestre u Skoplju. Nesreća se dogodila dok su sestre šetale pored reke Treske. M.C. se okliznula i pala u vodu - saopštila je policija.

Uviđaj je izvršila ekipa SUP Skoplje i javni tužilac, a po naredbi tužilaštva telo devojke je predato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Skoplju.

VIDEO: Smrt na Košutnjaku: Muškarac se udavio

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA