≫ 

Krvavi obračun u Tetovu: Došao da reši neraščišćene odnose sa braćom, pa izvadio pištolj i pucao na njih (FOTO)

Na mestu oružanog obračuna policija je pronašla pištolj "Zbrojevka" sa šaržerom u kome je bilo osam metaka, pet čaura, kao i automobil "Mercedes" sa tetovskim registarskim tablicama

  • 2

Tri osobe su teško povređene u krvavom obračunu koji se u petak dogodio u Tetovu, na severozapadu Makedonije. Zbog ozbiljnosti povreda oni su prevezeni u komples klinika "Majka Tereza" u Skoplju. Dvojica su imala prostrelne rane u predelu stomaka, a treći teške povrede glave i nalazi se u komi na klinici za neurohirurgiju.

"Samarićani" pokazali Srbinu da mu je pokvarena guma, pa mu iz auta ukrali 70.000 evra: Pljačka po scenariju na autoputu Skoplje-Kumanovo

Iz Urgentnog centra su izjavili da su dvojica sa povredama abdomena operisani i da su u stabilnom stanju.

Mesto oružanog obračuna u Tetovu Printskrin: Tv Telma

Oružani obračun se dogodio noćas, dva sata iza ponoći, u ulici "29 Noemvri" u Tetovu.

- Ekipa SUP Tetovo i javni tužilac su odmah izašli na mesto događaja i utvrdili da su iz pištolja ranjene dve osobe – S.K. (38) i S.K. (37) iz Tetova, koji su zbog težine povreda prebačeni na skopske klinike. Pored njih, teške povrede glave zadobio je i M.A. (49), koji je takođe prenet na skopsku kliniku - izjavio je Marjan Josifovski, portparol SUP Tetovo.

Na mestu oružanog obračuna policija je pronašla pištolj "Zbrojevka" sa šaržerom u kome je bilo osam metaka, pet čaura, kao i automobil "Mercedes" sa tetovskim registarskim tablicama.

Naselje u kom je došlo do obračuna Printskrin: Tv Telma

Po naredbi dežurnog javnog tužioca, svim učesnicima krvavog obračuna su uzete parafinske rukavice zbog provere barutnih čestica, a proveriće se i prisustvo alkohola u njihovoj krvi.

Policija utvrđuje motive napada, a kako su za skopsku televiziju Telma izjavili žitelji tog dela Tetova, radilo se o neraščišćenim odnosima između M.A., iz tetovskog naselja Teće, i dva brata sa istim inicijalima S.K.

Klinika Majka Tereza Printskrin: Youtube/ TV Telma

Žitelji svedoče da je M.A. došao u mahalu ispred kuće u kojoj su živela braća i da je u jednom trenutku izvadio pištolj i pucao prema njima.

U incidentu je, kako je saopštila policija, i M.A. zadobio teške povrede glave, ali još nije poznao da li iz vatrenog oružja, ili ga je neko udario sa tvrdim premetom.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • toni

    14. jul 2018 | 20:45

    Tako je to u Tetovu mafia ne pregovara oni vade pistole i pucaju mozete da kazete sta hocete ali to je prava mafia

  • Kiza

    15. jul 2018 | 13:12

    A koji grad je u pitanju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA