Hrvatski MMA borac progovorio o napadu na Pupovca: Gađao sam ga jer se udvarao mojoj ženi, a ne zato što je Srbin

Njegov napad nije bio na nacionalnoj osnovi, jer kako je istakao, ima dosta prijatelja među Srbima

  • 25

Saša Mučnjak, čovek koji je napao Milorada Pupovca na zagrebačkoj pijaci Dolac, javno je progovorio o svojim navodnim motivima za bacanje hrane na saborskog zastupnika srpske manjine.

Milorada Pupovca, tvrdi on, nije gađao hranom zato što mrzi Srbe ili zato što Pupovčeva stranka održava HDZ na vlasti. Ne, on tvrdi da je Pupovca napao zato što se ovaj udvarao njegovoj supruzi.

Ovo je "junak" koji je napao Pupovca: MMA borac težak više od 100 kg, borio se i u Beogradu, a provocira duplo starijeg od sebe (FOTO) (VIDEO)

Mučnjak tvrdi da s Pupovcem nikad nije razgovarao, niti je s njim bio u kontaktu. Zna ga iz medija, ali, tvrdi, da ne prati njegov rad jer ga politika ne zanima.

- Nemam ništa protiv njega u političkom smislu jer o njegovoj politici ne znam ništa. Znam da predstavlja manjine u Saboru - rekao je Mučnjak novinarima.

Dodao je takođe da nema ništa protiv Srba, da je sarađivao sa Srbima i da među Srbima ima puno prijatelja. Mučnjak kaže da je proputovao svet, da nema ništa protiv bilo koje manjine i da je i sam bio manjina dok je živeo u SAD-u.

- Naš konflikt dogodio se na ljudskom nivou jer mi je zasmetao jedan njegov postupak koji je u mom sistemu vrednosti nedopustiv - rekao je Mučnjak pa novinarima ispričao događaj za koji tvrdi da se dogodio pre nekoliko godina.

- Moja je žena sedela na kafi u kafiću na Cvetnom trgu u društvu prijateljica. Pupovac je sedeo pored njih sa svojim društvom i čitavo vreme ju je nepristojno odmeravao. Rekla mi je da se osećala neprijatno zbog toga. Nakon nekog vremena, Pupovac je prišao mojoj supruzi, dodirnuo joj koleno, pružio svoju p0dsetnicu i rekao joj da mu se obrati ako joj ikad zatreba posao ili bilo šta drugo - rekao je Mučnjak.

On tvrdi da mu je supruga o tom događaju pričala nekoliko godina kasnije. Zbog toga je, tvrdi, u petak na zagrebačkom Dolcu gađao Pupovca hranom.

- Kada je prošao pored mene impulsivno sam, u deliću sekunde, na njega bacio krišku limuna i komadiće girica koje sam ručao - rekao je Mučnjak.

(Telegraf.rs/Novilist.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA