Vremena su kokuzna: Migranti provalili u kuću Dina Merlina u Sarajevu

Patrola Policijske uprave Stari Grad vrlo brzo je stigla na Alifakovac, a migranti su se dali u beg. Ipak, nakon potere, policija je uhvatila jednog od njih

  • 0

Dvojica migranata u nedelju su posle ponoći provalila u porodičnu kuću Dina Merlina na Alifakovcu, u opštini Stari Grad Sarajevo, prenose bosanski mediji.

Kako prenosi dnevnio list Avaz, migranti su u Merlinovu kuću provalili preko prozora, ne obazirući se na video nadzor postavljen na objektu.

>>> Trapavi lopov namučio policiju: Hteo da opljačka kuću pa se zaglavio u dimnjaku (VIDEO)

Čim su ušli, oglasio se alarm pa dvojica lopova, na kraju ipak nisu uspela ništa da ukradu.

Policija je uhapsila jednog od provalnika - Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Patrola Policijske uprave Stari Grad vrlo brzo je stigla na Alifakovac, a migranti su se dali u beg. Ipak, nakon potere, policija je uhvatila jednog od njih.

Uhapšeni migrant kod sebe nije imao dokumenta, pa policija nije mogla tačno da utvrdi njegov identitet, kao ni nacionalnost kojoj pripada.

- Reč je o mlađem muškarcu koji je dao dva datuma rođenja. Jednom je naveo da je rođen 1997. godine, a drugi put je naveo da je u pitanju 1998. godina - saopšteno je iz policije.

Dino Merlin i njegova porodica nisu bili u kući u vreme kad su lopovi upali unutra, a uviđajem je potvrđeno da migranti nisu ništa odneli.

(Telegraf.rs/Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA