Dve verzije strašnog ubistva u Banjaluci: Bojanu je zabijen šrafciger u vrat zbog sukoba u pekari, ili je pretučen metalnom šipkom zbog svađe u saobraćaju (FOTO)

Nije još uvek utvrđeno koja od ove dve priče je istinita, ali u Kozarskoj Dubici vlada samo muk i neverica

  • 8

Vest o stravičnoj smrti Bojana Milovanovića (29) iz Kozarske Dubice, koji je ubijen noćas u tuči nakon izlaska, potresla je celu Banjaluku.

Ubistvu je prethodio sukob dve grupe mladića. Sa jedne strane je bilo njih pet, a sa druge dva mladića, od kojih je jedan ubijeni Bojan. Prema pisanju tamošnjih medija , postoje dve verzije ovog događaja.

Jedna o kojoj smo pisali, kaže da je stradao je od uboda šrafcigerom u glavu, a da je kobnom fizičkom obračunu prethodila mala svađa u pekari u koju su momci svratili da jedu, nakon noćnog provoda. 

Bojan je, prema rečina meštana, bio divan momak; Foto: Facebook/Bojan Milovanovic

Tu su se istovremeno zatekli osumnjičeni Goran Bilčar (27) iz Trna, koji se tereti kao direktni izvršilac ubistva i Marko Mihajlović (27) iz Banjaluke. Svi su bili pod dejstvom alkohola. Njima je navodno zasmetalo to što su Milovanović i njegovi prijatelj pevušili ispred pekare, pa su počeli da im dobacuju.

Međutim, pojavila se i druga verzija, a to je da je svađa počela za vreme vožnje dveju grupa momaka. Sporan i momenat koji je bio okidač za sukob, prema ovoj strani priče, bilo je saobraćajno koškanje na raskrnici, zbog (ne)poštovanja prvenstva prolaza. 

Kako se u ovoj verziji spekuliše, ubrzo zatim je usledilo "jurcanje" po putevima Banjaluke, da bi do tragične tuče došlo kod parka Kupusište. Jedan od mladića uzeo je metalnu šipku i nekoliko puta udario nastradalog Bojana.

Nije još uvek utvrđeno koja od ove dve priče je istinita, ali u Kozarskoj Dubici vlada samo muk i neverica.

- Ceo grad ga poznaje. U brojnim kafićima u Kozarskoj Dubici danas se ne pušta muzika. Ne sećam se kad je ovoliki šok kod nas vladao. On je bio duša od čoveka. Radio je ranije kao obezbeđenje u jednoj banci, ali je bio i DJ u kafićima - ispričao je izvor "Nezavisnih" iz Kozarske Dubice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA