Skandal "abortus" trese Hrvatsku: Žene ušivali na živo, danima nisu mogle na noge, a više nikad neće rađati. Ovo su trumatične ispovesti (FOTO)

O ovim slučajevima se sve više govori, a žene traže da se prekine ćutanje

Komentari

 • Spontani pobacaj, ne abortus

  Nije se radilo o namernom abortusu, da pojasnim za te sto pitaju zasto su abortirale. Zena je imala spontani pobacaj, pa je zavrsila na hitnoj (u Petrovoj), tamo su joj uradili intervenciju na zivo, a nemaju sve zene istu toleranciju bolova. Druga zena pise o vadjenju posteljice tri dana posle porodjaja. One zene koje se u Hrvatskoj odluce na abortus, to je planirana intervencija i rade im sa anestezijom po dogovoru sa lekarom, ali ove zene sto su se tu zalile su bili hitni slucaji i nisu mogle da biraju.

 • Srbin

  A sto se odlucile na abortus...da ste rodile to se nebi desilo

 • maja

  A ove mame što su išle da abortiraju, šta misle da li je plod bolelo kada ga čupaju u telu, bez anestezije,deo po deo? jer tako se drage dame rade abortusi.

 • Pa

  Svasta! Sta je to uslo u narod. Pre 30 god nikom nije palo na pamet da se kiretaza i sivanje radi pod nekom posebnom anestezijom! Radjeno mi je u Osijeku i Virovitici. Nije prijatno, ali prodje i zaboravi se! Sve to kratko traje. Nikom nije padalo na pamet da pise o tome po novinama. Epidural nije postojao. Sve smo bile mlade (za razliku od danasnjih trudnica) i mislile da tako mora! Pitajte svoje majke da li su imale anesteziju pri takvim intrrvencijama!

  • Ljuta Sremica

   @Pa

   Pa gospođo onda se vratite ako hoćete i 100 godina nazad bar nećete pisati gluposti . A samo me zanima da li ste pročitali ceo članak i da li ste imali spontani pobačaj nekad?

 • Jasmina 88

  Pratila sam ovu temu i jednom recju zgrozena!!!!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima