Skopljanac (20) nije zaklao, već zubima babi iščupao grkljan: Monstruozni zločin postaje još jeziviji

Jezivi zločin potresao je Skoplje

  • 0

Monstruozni zločin koji se sinoć oko 17 časova dogodio u naselju Dračevo u Skoplju bio je jeziviji nego što se pretpostavljalo. Policija je u prvom trenutku

posumnjala da je u kući u Ulici Antona Dimitrova unuk A. R. (20) nožem zaklao svoju babu G. N. (66), ali je nakon izvršene analize, kako za skopski portal Netpres otkrivaju izvori iz istrage, utvrđeno da je mladić sa zubima pregrizao grkljan svojoj baki, nakon čega se sam prijavio policiji, gde je i zadržan.

Nije isključeno da je A.R. ovaj užasan zločin počinio i tokom sektaškog obreda. Nakon ubistva bake, mladić je u policiji do detalja priznao zločin. Inspektorima je navodno rekao da je pripadnik sekte i da je ubistvo počinio kao deo satanističkog rituala.

Foto: Youtube/TV Kanal 5

Nakon ovog nezapamćenog zločina, u skopskom naselju Dračevo sve glasnije se govori da je ubica svoje bake A. R. bio povezan i sa monstruoznim događajem u istom naselju gde su satanisti početkom oktobra ove godine masakrirali  mače, a potom u više gradskih naselja na crkvama ispisivali satanističke simbole.

Sveštenik iz crkve "Sveti Spas", otac Oliver je za Netpres izjavio da poznaje mladića koji je ubio svoju baku. Rekao je da mu je poznato da je on psihički nestabilna osoba, ali da ne zna da li je A. R. bio član neke sekte.

Komšije ubice kažu da je on bio miran i povučen mladić.

Iz Osnovnog javnog tužilaštva ističu da je još rano govoriti o motivima ovog zločina. Dok svi detalji ubistva u naselju Dračevo ne budu bili poznati ostaće spekulacije da se radilo o satanističkom ritualu.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA