Drama na granici: Carinici kod muškarca našli drogu, a on je progutao da bi se spasao. To je bilo poslednje što je uradio

Prilikom pregleda osoba i njihovog ličnog prtljaga, policija je kod muškarca pronašla kesicu sa nepoznatom praškastom materijom

  • 3

Na makedonsko-bugarskom graničnom prelazu Delčevo sinoć se desio nesvakidašnji slučaj. Prilikom kontrole, makedonski carinici su kod D.A. (32) iz Zletova pronašli "kesicu sa nepoznatom praškastom materijom". Kada je shvatio da je uhvaćen sa drogom, D.A. je iskoristio nepažnju carinika, pocepao kesicu i progutao njen sadržaj, nakon čega je nešto kasnije preminuo u Domu zdravlja u Delčevu.

Prema saopštenju MUP, D.A. je na granični prelaz Delčevo na ulazu u Makedoniju stigao sinoć u oko 19 časova sa automobilom Mini kuper. Sa njim na suvozačkom sedištu je bio mladić (18) iz Probištipa.

Prilikom pregleda osoba i njihovog ličnog prtljaga, policija je kod D.A. pronašla kesicu sa nepoznatom praškastom materijom.

- Dok je trajao postupak koji su sprovodili carinski službenici, D.A. je u jednom trenutku uzeo kesicu, pocepao najlon i progutao nepoznatu materiju. Odmah je bila pozvana Hitna pomoć sa kojom je D.A. bio prebačen u Zdravstveni dom u Delčevi, gde je oko 22 časa preminuo - saopštili su iz policije.

O slučaju je obavešten javni tužilac koji je naredio da se telo pokojnika preda na obdukciju.

VIDEO: Srpski narko-bosovi ostali bez 1150 kg droge

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ati

    15. decembar 2018 | 19:52

    Evo to je posteno i tako treba ko nece samovoljno treba naterati da pojede sve sto je kod njega.

  • xxx

    15. decembar 2018 | 20:10

    Pa sto je cepao kesicu?

  • Dragan V.

    15. decembar 2018 | 23:50

    Dileri ostali bez tone droge,a gde ce zavrsiti..?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA