≫ 

Bambi je miljenik i radost celog sela u Makedoniji: Izgladnelo lane našlo spas u prvoj kući do šume (FOTO) (VIDEO)

Bambi se slobodno kreće po kući, šeta po sobama a najviše voli kuhinju

  • 1

Onemoćalo i izgladnelo lane koje lovci nisu uspeli da odstrele, pre nepunih godinu dana, jedva hodajući spas je potražilo u najbližoj kući do šume u selu Belica blizu Kičeva u centralnoj Makedoniji.

Mladunče srne, koje se zahvaljujući američkim filmovima sve češće naziva bambi, kao da je znalo da tamo živi dobri i gostoljubivi ljudi.

Printskrin: Facebook/BELICA - БЕЛИЦА

Porodica je oberučke prihvatila ovo preslatko stvorenje, a i ono je njih zavolelo.

Kratki video klipovi neizmerne ljubavi domaćina i njihovog usvojenog nezvanog gosta postavljeni su na Fejsbuk stranici sela belica.mk.

Ime domaćina nije pomenuto, ali se na snimku vidi kako se bambi slobodno kreće po kući, šeta po sobama, a najviše voli kuhinju jer zna da će ga domaćica tamo počastiti.

Često izlazi i u dvorište. Tada mu domaćini stavljaju povodac da ne bi odlutao i postao meta lovaca. Kada je napolju voli da se druži i igra sa seoskom macom, ali i da se mazi sa domaćicom.

Printskrin: Facebook/BELICA - БЕЛИЦА

- Lane je najmilije, najdraže, najljubljenije i najzaštićenije biće u našem selu. Ono je najveća lepota koja se hrani ljubavlju i sa najkvalitetijom hranom jedne familije. Ovaj miljenik celog sela, iznemogao je došao pre nepunih godinu dana u kuću koja je najbliža šumi. Od tada je ljubimac i miljenik celog sela, napisano je na Fejsbuk stranici belica.mk. uz obećanje da će pustiti i druge zanimljive video klipove iz života malenog bambija.

VIDEO: Ovako je par jelena došao do svog mladunčeta

(Telegraf.rs/D.J)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • titula

    1. januar 2019 | 13:57

    Ljudine, svaka vam čast i srećna nova godina!!! Hvala vam za bambija, verujem da vam donosi sreću i radost svaki dan! To što vi imate, to je moj san!!! Lovci, neljudi, kako možete?!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA