Časna sestra iz Hrvatske repuje o veri i bogu: Dijana je posle ove pesme postala pravi hit na društvenim mrežama (VIDEO)

Poslednji javni nastup završila je pesmom i rečima: "Ako želiš da širiš ljubav svaki dan, uđi u samostan"

  • 7

Časna sestra Dijana članica je Družine Milosrdnih sestara Svetog Krsta, a doživotne je zavete položila 2016. godine u rodnoj Župi Sveti Križ Začretje.

Simpatična i vrckava časna sestra javnosti je od ranije poznata zbog svog pevačkog talenta, a poslednji javni nastup završila je pesmom i rečima: "Ako želiš da širiš ljubav svaki dan, uđi u samostan".

Trenutak opuštanja i veselja na svom je Fejsbuk profilu objavila spisateljica i rediteljka Petra Radin sa kojom se časna Didi, kako je zove od milja, druži već godinama. Časna Dijana ipak nije bila raspoložena za konkretan novinarski razgovor, ali dopustila je objavu svog videa.

- Molim da napišete da su to reči Marina Periša i da je to pesma koja je već pre dve godine izvedena na koncertu duhovne muzike 'Progledaj srcem' za Laudato televiziju i da će ove godine biti koncert u Areni 11. maja - napisala je Dijana.

Njena prijateljica Petra objasnila je da njih dve već dugo objavljuju motivacione poruke na njenom Fejsbuk profilu.

- Časna Didi i ja smo prijateljice. Već četiri godine otkad sam je upoznala puno se družimo i najviše pričamo o duhovnosti, a naravno da se volimo i uvek se zabavljamo. Snimamo motivacione filmiće jer želimo ljudima da približimo veru. Taj konkretan filmić oko kojeg su se svi zainteresovali snimile smo nedavno kad je došla kod mene na ručak i druženje. Zajedno smo odlučile da objavimo taj video, jer smo htele da raspoložimo ljude - kazala je Petra.

Dodala je da najmanje jednom u mesec dana objavljuje na Fejsbuku motivacione filmove u kojima časna Dijana govori o b0ogu na lep, zanimljiv i podsticajan način.

- To nam je cilj, da ljudima približimo veru i Boga. Ona me inspiriše i umetnica je, povezuje nas umetnost. Sva pažnja oko ovog filmića je njena zasluga, ja sam samo uhvatila moment - zaključila je Petra.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nord

    19. mart 2019 | 23:22

    Strasno, kakva glupost

  • Тодорић

    19. mart 2019 | 17:22

    Замислите реакцију Христа на овакво понашање...у гробу се окреће...или и он репује са сестром?

  • Agrokori

    19. mart 2019 | 16:21

    Jedan od najbogatijih hrvata na svetu multimilioner Ljubomir Ronny Pecik želi da ga kupi i bude novi vlasnik Agrokora a u Hrvatskoj se diže već novi hrvatski Agrokor sa već 217 trgovačkih centara a zove se Tomi a gde su Srbi u celoj toj priči i onih 8 najboljih srpskih firmi za hranu u Agrokoru pa hoće li bar to da se vrati Srbima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA