≫ 

Tompson kod kuće slavi ustaše, a sada hoda svetom zemljom: Pevač posetio Izrael i izazvao bes u regionu (FOTO)

Fotografije je objavio na Fejsbuku

  • 18

Poznati pevač ustaških pesama, u kojima veliča zločine nad Srbima, kao i sam ustaški pokret, Marko Perković Tompson, opet je šokirao javnost širom Balkana i to sa serijom fotografija sa njegovog, kako je rekao, hodočašća u Izrael. Ovo ne bi bilo ništa čudno, da upravo Jevreji nisu jedan od naroda koji je pretrpeo mnoga stradanja pod sumanutim pirom nacista, a samim tim i njihovih saveznika u Drugom svetskom ratu, ustaša, koje Perković svim srcem podržava!

Kontroverzni hrvatski muzičar Marko Perković Tompson (52), koji je poznat po glorifikaciji NDH i ustaškog pokreta, proveo je sedam dana na hodočašću u Izraelu. On je sa svojim obožavaocima na društvenim mrežama podelio nekoliko fotografija sa tog putovanja. Na jednoj od njih vidi se zajedno sa katoličkim teologom fra Ivom Pavićem.

- Na sedmodnevnom hodočašću u Svetoj Zemlji, u pradomovini Gospodina našega Isusa Hrista - napisao je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici Perković uz fotografije koje je objavio.

Pored onih u kojima glorifikuje ustaški pokret, Perković je poznat i po pesmama religijske tematike, a često ističe da je predan katolik. Ipak, zbog onih prvih, često je nailazio na proteste jevrejskih i antifašističkih udruženja, a zbog koketiranja sa ustaštvom, nekoliko njegovih koncerata u Evropi je otkazano.

Ostaje pitanje kako to da u državi Izrael niko nije video ništa sporno da muzičar, koji slavi zločine iz Drugog svetskog rata, poseti njihovu zemlju.

VIDEO: Bez Tompsona i ustaštva: Hrvatska je pre 20 godina medalju slavila potpuno drugačije

(Telegraf.rs/Vecernji.hr/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    29. mart 2019 | 16:30

    Pustiti čoveka u svetu zemlju Jevreja, koji veliča Ustaše koje su pobile sve Jevreje koje su mogle da pronađu u NDH, čije su vođe od njihove popljačkane imovine živele u Južnoj Americi je poniženje za Jevreje i sve njihove mučenik koji su ubijeni u logorima ustaške nacističke NDH. Međutim to je jevrejski problem i to govori o njihovoj vlasti. Znam da u Beograd sigurno neće doći.

  • Sta reci

    29. mart 2019 | 16:13

    Ne sikirajte se Bog sve dovede do kase na naplatu.

  • W

    29. mart 2019 | 16:10

    Izrael je pod Natanjahuom još jedna u nizu korumpiranih zemalja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA