≫ 

Ana je pred detetom zadavila psa, a sad joj je Saša napisao pesmu u kojoj podržava njen zločin!

Ana L. je navodno medicinska sestra, pa se pokrenula i peticija kako bi se sprečio njen odlazak u Nemačku zbog navodnog posla medicinske sestre

  • 11

Policijskoj stanici Kozarska Dubica 31. marta oko 11.15 prijavljeno je da je u mestu Pucari, opština Kozarska Dubica, nepoznata osoba usmrtila psa rase zlatni retriver. Ubrzo se pojavio i snimak sa nadzornih kamera koji je dokazao ove informacije.

Na društvenoj mreži Fejsbuk postavljen je video snimak koji pokazuje kako je, citiramo, "Ana L. ubila nevinog uličnog psa ispred svoje maloletne ćerke. Namamila je psa hranom, stavila uzicu oko vrata i potom ga obesila za ogradu."

Policijski službenici policijske stanice Kozarska Dubica identifikovali su i u svojstvu osumnjičene osobe ispitali A.L. iz Kozarske Dubice, zbog postojanja sumnje da je počinila krivično delo "mučenje i ubijanje životinja".

Ana L. je navodno medicinska sestra, pa se pokrenula i peticija kako bi se sprečio njen odlazak u Nemačku zbog navodnog posla medicinske sestre.

Printskrin: Facebook

Kako saznaje Pet face, na društvenoj mreži pojavila se pesma koju je Ana L. napisao Saša B.

Pesma podrške, kako navodi Saša u svojim stihovima, napisana je jer niko nije stao – kako kaže – u zaštitu njegove snajke.

Takođe, on navodi da je "kuja napadala dete na bicikli", a da ih niko od nadležnih nije zaštitio iako je "njegova snajka tražila pomoć".

Ipak, vlasnici voćnjaka koji su objavili snimak sa video-nadzora rekli su kako pas nije bio agresivan i da nije bila u pitanju samoodbrana.

Podsećamo, da je ovaj postupak izazvao zgražavanje javnosti širom regiona i da su mnogi osudili ovu ženu zbog ovakvog bezdušnog ponašanja prema životinjama.

(Telegraf.rs/Pet face)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA