Čitulje za ubijenog oca: Vođe škaljarskog klana, Jovan i Igor oprostili se iz bekstva i iz zatvora (FOTO)

- Oče moj, uzdanice, dobročinitelju, junače moj!!! Zapamti da nas niko ne može razdvojiti, nikad - napisao je Igor iz bekstva

  • 3

Vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić i njegov brat Igor oprostili su se čituljama od oca Veselina Veska Vukotića, koji je brutalno likvidiran pre dve noći ispred apartmana u kotorskom naselju Dobrota. Jovan se od oca oprostio iz zatvora, dok se njegov brat Igor i dalje nalazi u bekstvu. Braća se inače spominju kao vođe "škaljarskog" kriminalnog klana.

Obe čitulje objavljene su na po jednoj strani "Politike", jedna pored druge.

- Moram da te pozdravim poslednji put na ovakav način, Oče moj, uzdanice, dobročinitelju, junače moj!!! Zapamti da nas niko ne može razdvojiti, nikad! Počivaj mi u našem miru Čevskom, sa braćom svojom! Neka ti je vječna slava i hvala ti - poručio je preko čitulje Igor Vukotić, koji je u bekstvu.

Foto: Printskrin Politika

- Ponestalo mi je reči! Nismo stigli da se oprostimo pred tvoj večni odlazak na junačko Čevo. Tvoja smrt je danas probudila ono što sam zadnjih godina umirivao u sebi. Svako zna što mu je činiti! Obraz ćemo sačuvati kako si nas učio celog života, a život je prolazan - poručio je Jovan Vukotić, koji se nalazi u beogradskom zatvoru.

Foto: Printskrin Politika

Vesko Vukotić je juče sahranjen na Čevu.

Ubistva roditelja visokokotiranih članova ovih klanova nisu nepoznanica. Pre dve godine, i dalje nepoznate osobe ubile su u Herceg Novom 66-godišnjeg Nika Roganovića čiji sin Duško, važi za osobu blisku kavčanima, a koji je tri meseca ranije povređen u eksploziji bombe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA