Ubica iz Zagreba ispijao žestoka pića i najavio masakr: "Prijatelju, gledaš me poslednji put"

Nađ je u zagrebački kafić došao ujutro oko 9 sati, a otišao oko 14 časova. Uveče je počinio nezapamćeni zločin

  • 6
Hrvatska zagreb, višestruko ubistvo, Igor Nađ, ubijene sestre Foto: Facebook,jutarnji.hr/Privatna arhiva

Stravičan zločin u kom je ubijeno šestoro ljudi u zagrebačkom naselju Kajzerice potresao je balkasnku javnost. Kako saznaje Slobodna Dalmacija od izvora koji je želeo da ostane anoniman, 36-godišnji Igor Nađ je još u četvrtak bliskom prijatelju najavio da će nešto da uradi.

Sve se odigralo u jednom kafiću na zagrebačkom Vrbiku, gde je Nađ došao oko 9 sati, a kad je odlazio, bilo je već oko 14 časova.

- Video sam ga kako ispija nekoliko čašica alkoholnog pića. Sedeo je u društvu nekog prijatelja odmah pored mene. U jednom trenuku sam čuo kako mu govori: "Ovo je poslednji put da me vidiš"- rekao je izvor

Da li ga je prijatelj shvatio ozbiljno ili je samo prešao ovih teških reči, sada može samo da se nagađa. Iz pomenutog ugostiteljskog objekta niko nije odgovarao na telefonske pozive novinara.

Podsetimo, Vukovarac Igor Nađ je sinoć nešto pre 21:30 hladnokrvno ubio šest osoba da bi u ranim jutarnjim satima na području Brezovice počinio samoubistvo.

Među žrtvama su tri žene, dva muškarca i 10-godišnje dete.

Kao zasada nepotvrđeni motiv spominje se ljubomora, pošto je među ubijenima i njegova devojka Maja, dok je njihova dvomesečna beba preživela ovaj strašni masakr.

(Telegraf.rs/Jutarnji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA