• 0

Fatalna Sunita se "samo malo igrala pištoljem": U vili gde se dogodilo ubistvo bio još jedan čovek

Nakon što je shvatila da je Ivanković ubijem rekla je da je skočila sa trećeg sprata motela, i to pravo u reku Bunu, pri čemu je polomila obe noge

  • 0

Suniti Hindić-Bošnjaković (21), osumnjičenoj za ubistvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela Vila Ivanković, umestu Buna kraj Mostara, određen je jednomesečni pritvor.

U međuvremenu se otkrivaju novi detalji kobnog dana kad je ubijen Ivanković.

Kako saznaje Haber.ba iz policijskih krugova bliskih istrazi, ona je istražiteljima rekla kako nije nameravama da ubije Ivankovića, da ne zna zbog čega je to učinila jer "se samo malo igrala pištoljem".

Nakon što je shvatila da je Ivanković ubijem rekla je da je skočila sa trećeg sprata motela, i to pravo u reku Bunu, pri čemu je polomila obe noge. Ipak, policija je našla neke rupe u njenoj priči o skoku. Prema preliminarnim rezultatima istrage, Hindić-Bošnjaković, kada se odlučila na beg, najverovatnije je skočila sa zida uz vilu, gde su nađene njene štikle i tragovi krci, objavio je "Avaz".

U noći koja je prethodila ubistvu, s njom i Ivankovićem u motelu je, piše "Haber, bio i A. Š, od ranije poznat policiji, kom je ona u jednom trenutku ušla u sobu. Ali, on ju je, piše pomenuti portal, izbacio iz sobe.

Šta se u međuvremenu dogodilo ozmeđu nje i Ivankovića, nije poznato, ali je ona oko šest ujutru pozvala taksi i u mostarskom prigradskom naselju Ilići se predomislila, kazavši taksisti da je vrati nazad.

Sat posle sused je čuo pucanj, a Hindić-Bošnjaković je ponovo pozvala taksi i odvezla se do Turbeta kod Travnika, gde se predala policiji.

Video: Užas u Kotežu: Pucao devojci u glavu, pa u sebe

(Telegraf.rs/Index.hr)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima