≫ 

Dvojica uhapšenih zbog ubistva mlade pevačice u Sarajevu

Njeno telo pronađeno je na trotoaru

  • 0

Po nalogu Tužilaštva Kantona Sarajevo pripadnici MUP-a KS uhapšeni su 26-godišnjak i 41-godišnjak koji se dovode u vezu s ubistvom ženske osobe, koje se dogodilo u subotu ujutro u 4.30 sati u sarajevskom naselju Stup. Mediji pišu da je žrtva mlada pevačica.

Kako je potvrdila Azra Bavčić, portparolka Tužilaštva KS, uhapšene su dve osobe koje se dovode u vezu s ubistvom ženske osobe u sarajevskom naselju Stup.

- Lišen je slobode osumnjičeni za ubistvo inicijala A. E. U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim, kao i G. D. (41). Nakon kriminalističke obrade, ove dve osobe biće predate u nadležnost Tužilaštva KS - rekla je portparolka Tužilaštva KS Azra Bavčić.

Uviđaj na mestu tragičnog događaja još traje, a istražitelji prikupljaju tragove i dokaze i saslušavaju svedoke događaja.

U vezi s ubistvom tokom dana saslušano je bilo više od deset osoba.

Ubijena mlada pevačica

Iako još uvek nema zvaničnih informacija o identitetu ubijene devojke, Avaz piše da je ubijena mlada pevačica.

Neimenovani izvor Avaza kaže da je sinoć u kafani bila organizovana muzika uživo, a da je 25-godišnja devojka ubijena ispred kafane iz vatrenog oružja. "Radiosarajevo" piše da je jutros oko 4.30 sati momak ubio devojku i da je njeno telo pronađeno na trotoaru.

(Telegraf.rs/Radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA