• 16

Migranti beže iz BiH u Srbiju: Gaze preko ledene Drine, uskaču u vagon u pokretu

Na snimku koji su objavili mediji vide se migranti kako prelaze Drinu kao da je potok

  • 16

Dok se traži rešenje za migrantsku krizu koja je pogodila Bosnu i Hercegovinu, mediji objavljuju fotografije i snimke migranata koji po svaku cenu pokušavaju da preko Drine pređu u Srbiju zbog humanijih odnosa i uslova za život.

Nesreća na željezničkom mostu u Karakaju kod Zvornika, kada je jedan migrant, u pokušaju da uskoči u vagon železničke kompozicije i domogne se teritorija Srbije, ostao bez obe noge, potvrdila je saznanja da migranti ne biraju način da se domognu teritorije države u kojoj će biti koliko-toliko zbrinuti i tretirani kao ljudska bića, prenosi Avaz. ba.

Mediji objavljuju video snimak grupe migranata koji gaze Drinu u nameri da stignu u Srbiju.

Snimljeni su sa područja Zvornika, tačnije s dela obale Drine na samom ulazu u grad.

Kako se navodi, migranti ovih dana po svaku cenu pokušavaju iz BiH preći u Srbiju, gde ih, opet, dočekuje Granična policija i vraća nazad u BiH.

Oni koji uspeju da se domognu teritorije Srbije, mahom budu smešteni u neke od brojnih migrantskih centara.

Video: Migranti navodno zapalili kamp u Grčkoj

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • samo vas posmatram

    Kad je kod nas bio rat u BiH, zene i djeca su bjezali a muskarci se borili, bar vecina, a ovi migranti sve muskarci vojno sposobni bjeze a zena i djece vrlo malo sa njima, pitajte se zasto ?

  • PECA

    I oni videli na RTS-u i Pinku ko je lider u regionu.

  • W

    Ovi nazovi migranti su sve momčine do dvadeset godina i ubačen su sa ciljem da destabilizuju hrišćanstva jer su svi muslimani ili bar devedeset posto! Elem što me zabole za zapadnu evropu, jer kako su radili tako će im Bog vratiti ali ne razumem ove naše? Šta ih držite u Srbiji? Imaju više para od privatnika, imaju sve, teraj to kod kroasan dok nije kasno!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima