≫ 

Da li je smrt 12 beba srpska propaganda ili zločin? Ova knjiga bi konačno mogla da otkrije istinu

 ≫ 

12 beba umrlo je u Banjaluci 1992. godine, zbog nedostatka kiseonika. Samo dve su preživele, Slađana, koja je umrla u svojoj 13. godini i Marko, koji ima cerebralnu paralizu, kvadriplegiju, totalnu oduzetost svih ekstremiteta i oštećenja na mozgu zbog kojih jedino čuje i vidi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nevena
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nevena

    25. novembar 2019 | 08:57

    Propaganda svjetskih razmjera sa nesagledivim posljedicama je bila " srpska agresija" na teritorije SFRJ sa tadašnjom jedinom regularnom vojskom države koja više ne postoji. Tu propagandu su kreirali isti oni koji su austrougarsku kao maticu doživljavali i koji su sa nacističkom Nemačkom dobrovoljno i bez prisile sarađivali prvenstveno zato jer su mrzili Srbe "njihovo divljastvo" i "njihov primitivizam" . Svjetska propaganda (Tu podrazumijevam zapadnu i dobar dio istočne gdje su Turska i Saudijska Arabija bile na samom vrhu ) uništenja srpskog nacionalnog bića je postojala i mnogo prije raspada Jugoslavije. Ona je svoj vrhunac doživjelia dešavanjima u "Vukovaru" , "Sarajevu" , i na kraju "Srebrenici" i koga je tada od njih "velikih" bilo briga šta se dešava sa tamo nekim "zlikovcima, cetnicima , Srbima" u tada još uvijek samo Bih, a mi smo uprkos svemu nastavili da živimo i postojimo.... PS Koliko god vi iz zapadne dijaspore još uvijek o tome ne smijete ili nećete javno da govorite kod nas Srba u RS ništa drugo osim toga i ne zna zato što nisu baš uspjeli pohapsili baš sve srpske aktere tog vremena.

  • Duka

    25. novembar 2019 | 00:50

    Niko da napise da je tu zabranu leta takoder, donela i Srbija na celu milosevicem radi njegovih licnih pritisaka na karadzica. Znamo nesto i mi koji smo ziveli u to vreme i dobro se secamo te nesrece, i izjava vrha Srbije. Servirate price da sada komentarisu oni koji du rodeni u to vreme ili kasnije, trazi neko da se umanji odgovornost srpske sramne politike prema svome narodu. Kako je izdat car Lazar ma Kosovo , tako i Srbi u Republici Srpskoj. Istorija se ponavlja.

  • Lala

    24. novembar 2019 | 23:00

    Sada je pravo vreme za ovakvu ili slicnu knjigu. Proslo je puno godina od rata gde je bilo puno propagande, zlocina,, prikrivanja....dobro je sto ima dokumenata I zivih svedoka da bi se sada saznala 100% istina. Posle ce biti kasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA