≫ 

Nasilje u Skupštini Srpske zbog NATO-a: Ministar policije udario Stanivukovića i nazvao ga majmunom

Sednica je nakon ovog incidenta prekinuta

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač udario je večeras poslanika NSRS Draška Stanivukovića nakon prepirke oko zastavica NATO-a u sali Skupštine.

Lukač se za vreme govora u Narodnoj Skupštini RS-a, gde se održava posebna sednica vezana za Peogram reformi BiH, obratio Stanivukoviću koji je sa još nekoliko opozicionara u salu Skupštine uneo male zastave NATO-a.

Zastavice su znak protesta, jer Stanivuković smatra da je Dodik potpisom na Program reformi koji je danas upućen u sedište NATO-a poništio "vojnu neturalnost RS-a".

Ipak, Lukač je imao drugačije viđenje zastavica.

- Dok sam se ja borio, iznad glave su mi leteli avioni NATO-a. Mislio sam hoće li mi njihova bomba pasti na glavu. Ti si tada bio malen, ali bi sada trebalo da znaš neke stvari. Nemoj više da donosiš to u Skupštinu inače ćeš završiti kao zastavice - rekao je Lukač.

Nakon toga je Stanivuković prišao Lukaču u nameri da mu objasni kako će završiti, zbog čega je Lukač na PDP-ovca bacio papire, nazvao ga majmunom a potom i udario.

Sednica je nakon ovog incidenta prekinuta.

Video: Žena na kolenima moli kordon policije

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baćko

    24. decembar 2019 | 10:02

    Ovde ima nekoliko ozbiljnih komentara i analiza koji zaslužuju pažnju. A mnogi drugi su naklapanja ograničenoga bota Ace. Preko Dodika i njegove ekipe Zapad zapravo ispituje reakciju Srbije. Na mala vrata uvlače RS i BiH u NATO i prate reakciju Srbije. Zbog fotelja u novom sazivu vlade-veću ministara u BiH neki su pristali biti NATO sluge i njihovi piuni.

  • Nidzo

    23. decembar 2019 | 23:46

    Mozete pricati o Stanivukovicu ovo i ono, a braco iz Srbije morate znati da je dodik potpisao ulazak Bih u nato a sve to je aminivao i vas predsjednik, tako da ste vrlo vjerovatno i vi sledeci! A za Stanivukovica da vam kazem, momak ciji su roditelji jako bogati, mislite da mu ovo treba ? Ne treba , mogao je da konzumira zivot na razne nacine, ali decko je iskren i borac.

  • Šomi

    23. decembar 2019 | 23:48

    Živeo milorad dodik!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA