Godišnjica masakra u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu: Zločin o kojem se sve manje priča, zašto?

Zločin nad nedužnim vojnicima, oficirima i građanskim licima na službi u JNA, tokom dogovorenog mirnog povlačenja iz Sarajeva, počinili su pripadnici takozvane Armije RBiH, Teritorijalne odbrane RBiH i, posebno, paravojnih muslimanskih formacija kojima su komandovali osvedočeni predratni sarajevski kriminalci... Zločin o kojem se sve manje priča, ostaje u senci Srebrenice... Zašto?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Marko

    04. maj 2020 | 05:41

    BosnaE, da zaboravio sam, preko 5000 Srba ubijenih u Sarajevo tokom rata na teritoriju pod kontrolom Armije BiH, ubijeni su ne od srpske granate nego od Muslimanske ruke. Preko 1000 do 2000 Srba ubijenih u Zenici, Kupresu, Mrkonjic Gradu, Kljucu, Tuzlu, Ozrernu, Bosanski Brod, Kupresu, Bosanski Grahovac, Glamoc, Bihacu, preko 3200 Srba ubijenih u Srebrenicu. Naravno na svaki taj zlocin vi "islamisti-ustase" ni ti priznajete brojke, nego negirate uopste te iste zlocine. A jos jednom vi nama solite pamet kako negiramo Srebrenicu, a degutantno i gadno ne priznajete ni jedan zlocin nad Srbima, a to govori o vama, ustasi-fasisti ste bili i ostali. Ali za vasu saradnju sa Nemcima i Hrvatima, za vas ulog u genocid nad Srbima, Jevrejima i Romima, za Jasenovac, Jadovno, Jastrebarsko, Kozara, za zlocine u BiH tokom zadnjeg rata, necemo vam ostati duzni, samo sto ovaj put veruj necete imati vise evropske zapadne drzave koje ce vas podrzavati, jel to vreme je gotovo kada su medije mogle da lazu bez provere informacije, sa srecom danas se sve zna i ta vasa prica o jadne i jedine zrtve vise ne prolazi, bolje receno sa srecom imamo internet i socijalne mreze, ovaj put cemo se obracunati sa vama USTASE jednom zauvek. Polako ali sigurno, o tom po tom.

  • Lepi

    03. maj 2020 | 17:59

    Jedini I Iskljucivi krivac Kokanjac.Desetar sa kursom desetara ne bi tako postupio kao on,preplaseni general zabrinut za sebe a ne za svoje vojnike

  • salko

    03. maj 2020 | 17:53

    Prije ovoga desi se Bijeljina.gdje su djelovale regularne jedinice za razliku od tkz.armije BiH?Jel to tako ide??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA