≫ 

Fatalna Sunita na optuženičkoj klupi: Ubila preduzetnika i skočila u reku?

Ona se sumnjiči da je prošle godine ubila ugostitelja, a nakon zločina navodno je skočila u reku i slomila obe potkolenice

  • 0
Sunita Hindić Bošnjaković, Nino Ivanković Foto: Facebook, Printskrin: Youtube/Hema televizija

U petak počinje suđenje Suniti Hindić Bošnjaković (21), bivšoj mis Hercegovine, koju sumnjiče da je ubila ugostitelja Nina Ivankovića (55).

Dnevni Avaz piše kako je usaglašeno da će u petak, 22.  maja, biti čitanje optužnice i uvodne reči optužbe i odbrane. Tužioci će svoje dokaze predstaviti 27. maja, a nakon toga je na redu odbrana.

Skočila u reku i slomila obe noge?

Podsećamo, Sunitu sumnjiče da je prošle godine u mestu Buna kraj Mostara ubila mostarskog preduzetnika Ninu Ivankovića (55).

Nakon što ga je, kako sumnjaju, upucala u vili čiji je on vlasnik, navodno je skočila u reku i slomila obe potkolenice. U policiju su je doveli u gipsu.

Sunita Hindić Bošnjaković Foto: Klix.ba

Oslobođenje piše da je 21-godišnjakinja policiji navodno rekla da nije želela da ubije 55-godišnjeg ugostitelja te kako je sve bio "splet nesrećnih okolnosti".

- Dotična je često dolazila u vilu. Koja je bila svrha njene posete, ne znamo, ali smo je gotovo svakodnevno viđali - rekli su meštani Bune za BiH medije.

I pre je bila nasilna

Kako piše Dnevni Avaz, devojka je od ranije poznata po nasilničkom ponašanju. Naime, početkom maja napala je Hrvata A. P.

Nakon što su joj policajci zbog toga uručili prekršajni nalog, nasrnula je na njih, a i inače je, kako se saznaje, prilično temperamentna. Počastila ih je i bujicom pogrdnih reči.

Sunita Hindić Bošnjaković Foto: Facebook

U policiji je tako evidentirana i zbog napada na devojku iz Ljubuškog te se govori kako ju je pretukla. Inače, hvalila se u srpskim medijima da je trudna te da je otac deteta srpski folk pevač Stefan Jakovljević i da ju je on navodio na prostituciju.

Iako to nije niko službeno potvrdio, meštani ovog malog hercegovačkog mesta kažu kako je i do njih došla takva informacija. Za elitnu prostituciju Sunitu su optuživale srpske starlete, ali ona je sve negirala i rekla da su one samo ljubomorne.

Video: Policija zaustavila automobil, a kad su otvorili gepek, iste sekunde palo je hapšenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA