≫ 

Ludilo na hrvatskoj granici: Mercedesom probio rampu, nastavio da kosi barijere, jedva ga uhvatili

Potera za obesnim vozačem trajala skoro sat vremena, na kraju je završio na psihijatriji

  • 4
Hrvatska, višestruko ubistvo, Igor Nađ ubijene Maja Josipa Tojagić Foto: Tanjug/FaH/ Damir Sencar

Interventna policija u Hrvatskoj uspela je jutros u 6.35 sati na putu Solin-Klis da zaustavi muškarca koji je sat ranije Mercedesom probio rampu na graničnom prelazu u Vinjani Donji i nakon toga putem nastavio da probija barijere, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon hapšenje on je odveden na pregled na Odeljenje psihijatrije KBC Split.

Kako prenosi mediji, pozivajući se na saznanja iz iz PU splitsko-dalmatinske, oko 5.40 sati muškarac je privatnim automobilom probio rampu graničnog prelaza i nastavio da vozi preko Zagvozda gde rušio barijere kako bi sebi otvorio put. Produžio je do naplatnih kućica u Dugopolju na kojima je takođe prošao rušeći rampu.

Na auto-putu je konačno zaustavljen i zbog vidno uznemirenog ponašanja odveden je u bolnicu. Nakon što lekari utvrde u kakvom je zdravstvenom stanju i puste ga iz bolnice nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje, piše Slobodna Dalmacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baja,

    20. maj 2020 | 17:19

    Kako nece poludit kad moras prec 10 granica od Italije, svugde moras cekat par sati a prije u Yugi predjes taliansku granicu i ides pravo kuci. Dundjeri i fasisti sjebase kulturnu zemlju i napravise divlji zapad, i banane drzavice.

  • Tara

    20. maj 2020 | 20:58

    Ko prelazi sa autobusom hrvatsku i slovenacku granicu moraju svi da izadju iz autobusa da bi gospodi polszali pasose a austrijanci i nemci ulaze u autobuse i kontrolisu papire eto ko je sve u evropi i oni bi da nekoga uslovljavaju ko moze u evropu a ko ne.

  • Toni

    20. maj 2020 | 19:58

    Secam se pre petnaest godina hrvatski policajci su nas nemilice na autoputu pljackali vidi gore kofer na autu ili besno auto odmah zaustavljaju razlog uvek imaju uzese sezdeset euro kaze zena uzeli racun niti ga nude niti bi dali jednom prelazim divlji granicni prelaz izlazim iz ustasije uzese dvadeset euro bez racuna e takva je hrvatska milicija koja sebe smatra evropskom,jadna li je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA